web analytics
Home Știri din Turda Președintele USR Turda confundă UN COD PORTOCALIU cu o „ploicică de vară”

Președintele USR Turda confundă UN COD PORTOCALIU cu o „ploicică de vară”

- Publicitate -

Tot mai greu sunt de înțeles strategiile utilizate de USR Turda pentru a încerca discreditarea primarului, Cristian Octavian Matei.

După două tentative eșuate de a „lovi” în imaginea lui Bogdan Bobic, directorul general al Companiei de Apă Arieș, pe useriștii turdeni i-a apucat disperarea.

Așa se face că președintele formațiunii, Ciprian Rigman, a postat pe rețelele de socializare o declarație care, efectiv, sfidează atât logica, precum și realitatea.

„CAA iar “aeristește conductele”! De această dată la ieșirea din Turda spre Cluj. Nu uitați de barcă și cizme de cauciuc!

Orice ploicică de vară ne arată slaba calitate a lucrărilor rețelei de canalizare a Companiei de Apă Arieș condusă de ginerele primarului Matei. Cheltuim bani publici ineficient, lucrăm după ureche, fără respectarea normelor de calitate, iar rezultatele se văd! Lucrările publice se fac nu doar de dragul de a se face, ci sustenabil și calitativ! Mă întreb ce indicatori de performanță i s-au stabilit directorului CAA?

Oare unde se mai “aerisesc conductele” la viitoarea ploaie?”, a scris Rigman.

Ceea ce președintele USR Turda IGNORĂ în mod voit, este faptul că astăzi, Agenția Națională de Meteorologie a remis un avertisment cu COD PORTOCALIU privind ploile care se vor abate asupra județului Cluj.

Interval de valabilitate: 04 iulie, ora 12:00 – 05 iulie, ora 04:00
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată
Zone afectate: conform textului și hărții;

      Local în Moldova, Transilvania, Maramureș și la munte, precum și în nordul și nord-estul Muntenieivor fi intervale cu averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului (rafale de 70…90 km/h), vijelii și grindină.În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 35…40 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp.”, a transmis instituția menționată mai sus.

Ba mai mult, același fenomen de inundație a străzilor s-a produs și la Cluj.

 

La fel și în Brașov, Târgu Mureș sau Sibiu … pentru că în România NU EXISTĂ REȚELE DE CANALIZARE PLUVIALĂ separate de cele de canalizare menajeră. Pur și simplu, orașele nu au fost proiectate așa, astfel că atunci când plouă mai mult și mai tare, apa care cade din cer se înmulțește cu deversările din canalizarea menajeră, iar canalele REFULEAZĂ.

Este greu de crezut că USR Turda nu cunoaște aceste aspecte, astfel că postările lor pot fi considerate rău-voitoare.

Dacă, pe de altă parte, Ciprian Rigman nu cunoaște aceste aspecte, ESTE CU ATÂT MAI GRAV, deoarece a fost CONSILIER LOCAL.

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Avram Gal: „Din 27 septembrie sunt pregătit să preiau frâiele Municipiului Câmpia Turzii”

Dragi prieteni, Orice semn dat de electorat e un semn despre viitorul echipei. Electoratul vine să își exprime...

Mesajul de final de campanie al lui Gheorghe Iulian RECE

Dragi cetățeni, candidatul nostru la funcția de primar, RECE Gheorghe-Iulian, echipa de consilieri și întreaga organizație a PSD Câmpia Turzii, vă mulțumesc...

Care criterii de integritate, frate? Daniela Dolha are adeziune semnată la PNL Câmpia Turzii

În această seară, RefleqtMedia vă prezintă dovada clară că președintele USR PLUS, Ciprian Rigman, a fost EXCLUS PE NEDREPT de pe lista de consilieri...

Cristian Matei – mesaj emoționant la final de campanie electorală

Dragi turdeni,   În mai puțin de 48 de ore veți decide viitorul acestui oraș. Este un moment de o importanță majoră, care trebuie...
- Advertisement -