web analytics
Home FEATURED PNL se ține de promisiune! Tetarom 5 continuă

PNL se ține de promisiune! Tetarom 5 continuă

- Publicitate -

Statutul de partid de încredere este abilitatea unei formațiuni politice de a-și onora promisiunile. Indiferent de greutăți, obstacole sau vremuri, onorarea unei promisiuni denotă siguranță, profesionalism și respect față de semeni.

O asemenea caracteristică o are PNL Cluj și, în special, PNL Câmpia Turzii care, în 2016 a venit în fața cetățenilor orașului promițându-le atât reindustrializarea Câmpiei Turzii, cât și construirea unui mega-parc industrial.

Ei bine, reindustrializarea a fost realizată în proporție covârșitoare, astfel că singurul target neatins rămânea Parcul Tetarom V … asta până ieri.

Prin intermediul mai multor materiale de presă, am fost anunțați că proiectul Parcului Industrial Tetarom 5 CONTINUĂ și CONTINUĂ PE CAI MARI, Parcul urmând a fi primul din ROMÂNIA care va avea o conexiune directă la autostradă!

„Consiliul Județean Cluj a aprobat, astăzi, indicatorii tehnico – economici aferenți proiectului de investiții „Parc Industrial TETAROM 5 – infrastructură de acces”. Odată aprobat acest proiect, partea scriptică a Parcului Industrial Tetarom 5 intră în linie dreaptă, lăsând loc lucrărilor efective, prin care acest parc industrial, gândit și promis de Partidul Național Liberal, va fi primul cu acces DIRECT de pe autostradă.

Pentru realizarea acestor lucrări plenul Consiliul Județean Cluj a aprobat un buget multianual în valoare totală de 48.829.045 lei cu TVA inclus, defalcat pe o perioadă de trei ani. Finanțarea lucrărilor va începe din acest an.

Pentru ca Parcul Industrial Tetarom 5 să își atingă MAXIMUL DE POTENȚIAL este nevoie ca acesta să fie conectat atât la drumul național, cât și la Autostrada A3, astfel că după aproape un an și jumătate a fost obținut avizul CNAIR pentru realizarea unui drum de acces nou, în lungime de 1920 m desprins din DN 15 (intersecție amenajată cu girație), cu pod peste râul Arieș și acces la autostrada A3 simplu spre dreapta

Începerea lucrărilor la drumul de acces către Parcul Tetarom 5 constituie o adevărată palmă peste fața tuturor acelora care n-au crezut sau s-au făcut că nu cred în acest proiect, făcând din el o temă politico – electorală sau una de presă.

Tetarom 5 se face, iar documentele aprobate de Consiliul Județean Cluj în ședința de astăzi sunt cea mai bună garanție!

Odată finalizat, Parcul Industrial Tetarom 5 va asigura locuri de muncă pentru cetățenii din Câmpia Turzii și nu numai, aici, aproape de casă, iar aceștia nu vor mai fi nevoiți să se trezească la 3-4 dimineața, pentru a face naveta la Cluj. În 2016, am spus că Municipiul Câmpia Turzii nu trebuie să fie un „oraș-dormitor”, în care lumea doar se odihnește între două navete. Ei bine, iată că, prin eforturi susținute ale Partidului Național Liberal, am reușit reindustrializarea Municipiului Câmpia Turzii și demararea lucrărilor la Parcul Industrial Tetarom 5, aceasta fiind principala diferență dintre noi și restul!

Mulțumesc președintelui CJ Alin Tise, vicepreședintelui CJ Marius Minzat și consilierilor județeni din Câmpia Turzii, Haiduc Cristian și Draghici Dumitru pentru implicarea lor.”, a transmis Dorin Nicolae LOJIGAN, președintele PNL, primarul Municipiului Câmpia Turzii și unul dintre principalii artizani a redobândirii bunăstării pentru cetățenii din Câmpia Turzii.

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Avram Gal: „Din 27 septembrie sunt pregătit să preiau frâiele Municipiului Câmpia Turzii”

Dragi prieteni, Orice semn dat de electorat e un semn despre viitorul echipei. Electoratul vine să își exprime...

Mesajul de final de campanie al lui Gheorghe Iulian RECE

Dragi cetățeni, candidatul nostru la funcția de primar, RECE Gheorghe-Iulian, echipa de consilieri și întreaga organizație a PSD Câmpia Turzii, vă mulțumesc...

Care criterii de integritate, frate? Daniela Dolha are adeziune semnată la PNL Câmpia Turzii

În această seară, RefleqtMedia vă prezintă dovada clară că președintele USR PLUS, Ciprian Rigman, a fost EXCLUS PE NEDREPT de pe lista de consilieri...

Cristian Matei – mesaj emoționant la final de campanie electorală

Dragi turdeni,   În mai puțin de 48 de ore veți decide viitorul acestui oraș. Este un moment de o importanță majoră, care trebuie...
- Advertisement -