web analytics
Home Stiri - national Senatorii români au „reglementat” violența domestică

Senatorii români au „reglementat” violența domestică

- Publicitate -

Senatorii români au votat, în această săptămână, un proiect foarte controversat, referitor la numărul de bătăi pe care-l pot primi femeile de la partenerii lor.

Dacă până acum, femeile se puteau împăca de câte ori voiau cu agresorii lor, începând cu intrarea în vigoare a proiectului votat de senatori, doar după prima bătaie, dacă soțul regretă și este la prima abatere, iar femeia acceptă – cei doi soți se vor mai putea împăca, fără ca agresorul să răspundă penal.

În România, zilnic, 1500 de femei sunt agresate de partenerii lor de viață.

 
 

Această femeie şi-a cunoscut iubitul pe când avea 21 de ani. S-au căsătorit după doar o lună, dar fericirea n-avea să fie una de lungă durată.

Victimă: Mă bătea cu picioarele, cu bocancii, eram gravidă la 2 luni jumate, am avut iminenţă de avort. Am plecat, după aia a venit după mine, după trei luni de zile a venit la părinţii şi a zis iartă-mă că nu se mai întâmplă.

 

Abia scăpată cu viaţă din mâinile bărbatului, tânăra a reuşit să fugă la părinţi. S-a întors repede acasă după ce soţul i-a promis că nu se va mai întâmpla. Violenţele, însă au continuat, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei.

Victimă: Nu îi dădeam motive că nu aveam de ce să îi dau motive, mereu stăteam în casă, nu ştiam, mergeam la şcoală, primărie şi copii. Am ajuns la spital desfigurată, friptă, bătută cu cleştele de fier, friptă.

Femeia spune că a îndurat tot chinul pentru copii.

Victimă: L-am iertat, am zis că lasă, că sunt trei copii, să aibă şi mamă şi tată. De sărbători puseserăm masa, a început iar scandal, spart farfurii, iar fugit cu cuţitul după mine, dacă nu era soacra-mea, mi-l băga în burtă.

Până la urmă femeia s-a hotărât să plece. A depus plângere la poliţie, iar acum stă cu cei trei copii într-un centru de protecţie. Dacă s-ar apropia de ea, soţul agresiv ar putea fi arestat.

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Avram Gal: „Din 27 septembrie sunt pregătit să preiau frâiele Municipiului Câmpia Turzii”

Dragi prieteni, Orice semn dat de electorat e un semn despre viitorul echipei. Electoratul vine să își exprime...

Mesajul de final de campanie al lui Gheorghe Iulian RECE

Dragi cetățeni, candidatul nostru la funcția de primar, RECE Gheorghe-Iulian, echipa de consilieri și întreaga organizație a PSD Câmpia Turzii, vă mulțumesc...

Care criterii de integritate, frate? Daniela Dolha are adeziune semnată la PNL Câmpia Turzii

În această seară, RefleqtMedia vă prezintă dovada clară că președintele USR PLUS, Ciprian Rigman, a fost EXCLUS PE NEDREPT de pe lista de consilieri...

Cristian Matei – mesaj emoționant la final de campanie electorală

Dragi turdeni,   În mai puțin de 48 de ore veți decide viitorul acestui oraș. Este un moment de o importanță majoră, care trebuie...
- Advertisement -