web analytics
Home Stiri din Cluj Senator de Cluj acuză: „Educația sexuală este propagandă mascată la LGBTQ”

Senator de Cluj acuză: „Educația sexuală este propagandă mascată la LGBTQ”

- Publicitate -

După ce a scos în evidență faptul că Melinda Gates, soția lui Bill Gates, poartă o cruce întoarsă, pe care mulți o consideră simbol satanist, senatorul de Cluj – Cristian Lungu – a lansat acuzații grave, cu privire la orele de educație sexuală.

Tocmai am aflat că Asociația Accept, care reprezintă drepturile homosexualilor din România, susține obligativitatea educației sexuale în școli, în forma ei originală concepută de parlamentarii USR. Mai mult de atât, îi acuză pe deputații care au corectat, printr-un amendament, forma originală a legii în ce privește acordul părinților, că promovează “o ideologie păguboasă, care distruge vieți”.
Însă, promotorii legii educației sexuale în școli de la USR & Plus, nu au scos un cuvânt despre conținutul acestei educații sexuale în școli.
De ce?

Pentru că în spatele acestui proiect de lege există nevoia de atragere a copiilor spre zona LGBT, spre zonele traficului de persoane, prostituția infantilă și pornografie.
Cum pot susține așa ceva?

Haideți să ne uităm împreună chiar în motivația proiectului original de lege, care preia standarde de educație sexuală concepute de OMS (acum înțeleg mai bine de ce președintele Trump a retras recent SUA din această organizație neomarxistă)!
Astfel, potrivit inițiatorilor:

1. Educația sexuală trebuie să înceapă, de timpuriu de la grădiniță și de la clasa zero. De exemplu, ”matricea” educațională pentru categoria de vârstă 4-6 ani prevede cum să fie învățați copiii să-și descopere sexualitatea, ”bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp”, ”masturbarea timpurie, descoperirea corpului și a organelor genitale proprii”.

2. Copiii trebuie ”să devină conștienți de identitatea de gen (o aberație neomarxistă susținută de USR și Plus în România), să își exprime propriile necesități, dorințe și limite”. Astfel, în contextul unui joc propus de educator „de-a medicul”, li se va dezvolta copiilor ”o atitudine pozitivă față de propriul corp și funcțiile acestuia, interesul față de propriul corp și corpul altora”.

3. La următoarea categorie de vârstă, copiii trebuie învățați pas cu pas că au ”dreptul de a adresa întrebări despre sexualitate, dreptul de a explora identitățile de gen (aceeași aberație neomarxistă), dreptul de a explora goliciunea și corpul, de a fi curioși în legătură cu un act sexual”.

4. Încă de la primele ore de educație sexuală, copiilor trebuie să li se dezvolte ”așteptările de rol și comportamentele de rol în legătură cu excitația sexuală și diferențele de gen, identitatea de gen și orientarea sexuală”, să înțeleagă ”homosexualitatea, modul în care să se bucure de sexualitate în mod corespunzător”.

Cu un asemenea conținut și standarde de educație sexuală, stabilite de Biroul OMS-Europa, nu se vor găsi prea mulți părinți care să ceară benevol să le fie ”predate” copiilor lor, acest timp de îndoctrinare sexuală.

Așadar, de ce Uniunea Salvați România ar vrea să ne facă bine cu forța și să ne educe, în această manieră sexuală, copiii în școli, în mod obligatoriu fără acordul părinților? – a postat Lungu pe rețelele de socializare.
Defapt, situația orelor de educație sexuală a generat o adevărată controversă, în România, existând atât păreri pro, cât și păreri contra.
 
Din punct de vedere psihologic, aceste ore de educație sexuală ar trebui să debuteze în jurul vârstei de 10 ani, poate chiar 12, nicidecum în clasele primare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

EXCLUSIV: Cristian Matei, victorie CATEGORICĂ la Turda

Cristian Octavian Matei reușește să-și păstreze mandatul de primar, după o victorie CATEGORICĂ obținută la Turda. Conform rezultatelor preliminare, edilul turdean a scos...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Șocul serii, la Ceanu Mare! Pacurar Virgil castiga Primaria!

Virgil Pacurar a revenit la carma comunei Ceanu Mare, dupa o pauza de 4 ani! Candidatul PMP a reusit sa o invinga pe...

EXCLUSIV: Cristian Matei, victorie CATEGORICĂ la Turda

Cristian Octavian Matei reușește să-și păstreze mandatul de primar, după o victorie CATEGORICĂ obținută la Turda. Conform rezultatelor preliminare, edilul turdean a scos...

Iosif Alexandru Dan câștigă Primăria Tritenii de Jos

Ceea ce puțini credeau s-a întâmplat! Iosif Alexandru Dan, candidatul Partidului Verde, a câștigat Primăria Tritenii de Jos. Dan a luat peste 720 de...

Călin Fărgaciu – INSTRUCȚIE la Săndulești!

A primit-o pe Dăncilă în „iclejia” proprie, apoi a trecut la PNL, după ce a fost atacat de conducerea social-democraților, iar acum...

Rezultate PRELIMINARE Câmpia Turzii!

Dragi prieteni, avem primele rezultate preliminare privind rezultatul votului PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR al Municipiului Câmpia Turzii. Conform celor mai noi informații obținute...
- Advertisement -