web analytics
Home DEZVĂLUIRI Ne-am izolat degeaba? Un prestigios institut american dă peste cap tot ce...

Ne-am izolat degeaba? Un prestigios institut american dă peste cap tot ce știam despre Covid-19

- Publicitate -

Aproximativ 60% dintre pacienții identificați ca fiind infectați cu Sars-Cov-2 în România au fost asimptomatici și, conform protocoalelor impuse atât de Organizația Mondială a Sănătății, cât și de Institutul Național de Sănătate Publică, aceștia au fost internați în spital, iar contacții lor au fost obligați să rămână în izolare, vreme de 14 zile, de teamă să nu fie și aceștia infectați cu virusul.

Ei bine, un studiu publicat de National Library of Medicine, un institut de sănătate din Statele Unite, persoanele infectate cu virusul Sars-Cov-2, care sunt ASIMPTOMATICE, nu sunt contagioase.

„Primul studiu riguros științific privind contagiozitatea persoanelor asimptomatice, realizat de 8 cercetători, (studiu indexat de prestigioasa National Library of Medicine), schimbă din temelii ceea ce se știa până acum despre transmiterea coronavirusului și va bulversa lumea medicală. Potrivit metodologiei studiului, o persoană testată pozitiv cu coronavirus, asimptomatică, a intrat în contact cu 455 de persoane (dintre care 25% aveau afecțiuni cardiovasculare), sub supravegherea specialiștilor, timp de 4-5 zile. Apoi cele 455 de persoane au fost izolate și monitorizate timp de 21 zile. Niciunul dintre cei 455 de contacţi nu s-a îmbolnăvit de COVID – 19. Concluzia studiului este că transmiterea coronavirusului de către persoane asimptomatice este, practic, inexistentă. Niciuna dintre cele 455 de persoane participante la studiu (dintre care 35 de pacienți din spital, 196 de membri ai familiei și 225 de asistente, medici, infirmiere) nu s-a îmbolnăvit deși a fost în contact timp de 4-5 zile cu persoana bolnavă și asimptomatică. ”, scrie cercetătorul român, Horea Mihai Bădău.

National Library of Medicine este un institut medical al Guvernului American. Astfel, concluziile studiilor prezentate de acesta nu pot fi considerate ca fiind dezinformatoare sau nereale, ca și în cazurile altor „institute”.

Organizația Mondială a Sănătății a primit acest studiu, pentru a regândi protocoalele de gestiune a cazurilor de pacienți asimptomatici, infectați cu Sars-Cov-2.

De altfel, în România, cazurile de transmitere comunitară a virusului Sars-Cov-2, au fost prezente doar în cazul pacienților cu simptomatologie, nicidecum a celor asimptomatici.

Deci … ne-am izolat degeaba? Statul Român a cheltuit milioane de lei degeaba pentru „tratarea profilactică” a pacienților asimptomatici?

La aceste întrebări ar trebui să răspundă atât Organizația Mondială a Sănătății, cât și Institutul Național de Sănătate Publică din România.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Avram Gal: „Din 27 septembrie sunt pregătit să preiau frâiele Municipiului Câmpia Turzii”

Dragi prieteni, Orice semn dat de electorat e un semn despre viitorul echipei. Electoratul vine să își exprime...

Mesajul de final de campanie al lui Gheorghe Iulian RECE

Dragi cetățeni, candidatul nostru la funcția de primar, RECE Gheorghe-Iulian, echipa de consilieri și întreaga organizație a PSD Câmpia Turzii, vă mulțumesc...

Care criterii de integritate, frate? Daniela Dolha are adeziune semnată la PNL Câmpia Turzii

În această seară, RefleqtMedia vă prezintă dovada clară că președintele USR PLUS, Ciprian Rigman, a fost EXCLUS PE NEDREPT de pe lista de consilieri...

Cristian Matei – mesaj emoționant la final de campanie electorală

Dragi turdeni,   În mai puțin de 48 de ore veți decide viitorul acestui oraș. Este un moment de o importanță majoră, care trebuie...
- Advertisement -