Incredibil … a ajuns un tractorist cu dosar penal să mă acuze că „mințesc cum respir” … în ce lume trăim?

0
266

Aseară, gruparea T9 a realizat o postare pe rețelele de socializare în care acuza că un excavator continuă să exploateze balast din zona cimitirului din Micro III.

Ei bine, la acea postare, am pus eu un comentariu cu o fotografie realizată în 2018, care arată că respectivul excavator NICI NU S-A MIȘCAT din poziția în care era în 2018.

După ce T9 au recunoscut public că este posibil ca ei să fi denaturat adevărul, tartorul organizației și a partidului USR, Emil Turdean, a lansat un atac absolut jegos la adresa mea, pe care vi-l prezint ca atare:

„Dl Bucur dumneata Mintesti cum Respiri excavatorul scotea pietris si incarca masinile ndar la cat esti de ORDINAR nici nu are rost sa fi bagat in seama” – a spus Turdean.

Păi așa ceva nu accept. Emil Turdean este un fermier care are dosar de urmărire penală, lucru dezvăluit chiar de el, și care are tupeul să înjure jurnaliștii care nu acceptă dezinformările proferate de organizația pe care chiar turdean o sponsorizează.

Astfel, sub scuza că „jurnaliștii fac jocul lui Matei”, această adunătură de indivizi, Turdean – Suciu & Co. își permit să ne facă, atât pe mine, cât și pe Gelu Florea de la TurdaNews în fel și formă.

Nici Emil Turdean, nici Andrei Suciu nu au venit, în mai bine de 8 ani de activitate socio-politică, cu niciun proiect PENTRU TURDA. N-au propus nimic, înafară de niște plantări de arbori – care, și alea, au fost ideile lui Nicu Doboș, un om care și-a dat seama de caracterul celor din T9 și s-a dezis de organizație.

Nu voi tolera, sub nicio formă, tentativele de intimidare ale lui Emil Turdean și nu mă tem de el, așa cum nu mă tem de nimeni înafară de Dumnezeu.

Prin urmare, de fiecare dată când voi avea ceva de spus despre Emil Turdean sau Andrei Suciu, o voi face – la fel cum am spus DESPRE ORICINE.

Nu sunt omul lui Matei, nici al altcuiva … sunt propriul meu stăpân și așa voi fi, chiar dacă va trebui să mănânc o coajă de pâine uscată!

RefleqtMedia pe rețelele de socializare