Ciprian Rigman, președinte USR Turda: „Contul care a atacat imaginea președintelui PMP este unul fals!”

0
647

După ce RefleqtMedia a dezvăluit atacul la imaginea președintelui PMP Turda, Adrian Nap, realizat de către un membru al USR Turda, președintele formațiunii – Ciprian Rigman, ne-a contactat pentru clarificări.

„Acel cont, Marcel Deac, este unul fals. Noi, pe listele de partid, nu avem niciun individ pe nume Marcel Deac. De altfel, membrii USR Turda au raportat, în nenumărate rânduri, acel cont – fără niciun rezultat.”, a declarat Rigman.

Scandalul dintre cele două formațiuni politice a început după ce un presupus membru al USR Turda a distribuit imaginea de mai jos:

În replică, PMP Turda a remis următorul comunicat: „PMP Turda dezaprobă ferm maniera incalificabilă de a face politică a celor de la USR Turda. Ca politicieni, trebuie să fim preocupați de mai binele cetățeanului, să găsim soluții în acest sens, nu să ne ocupăm de atacarea altor competitori politici.
PMP Turda nu va recurge la astfel de metode condamnabile și îi îndeamnă pe turdeni să respingă și să dezaprobe astfel de manifestări demne unor caractere de cea mai joasă speță politică.
Turda și turdenii nu au nimic de câștigat din astfel de acțiuni! Credem cu tărie că politicienii locali și partidele politice locale trebuie să fie preocupate mai degrabă de a găsi soluții de eficientizare a activității administrației locale și de a găsi soluții pentru mai binele turdenilor!
Credem că USR Turda trebuie să-și ceară scuze turdenilor pentru astfel de manifestări și să ia măsuri ferme împotriva celor care recurg la astfel de metode.
PMP Turda va continua să reprezinte interesele turdenilor, va accepta competiția politică și își va respecta competitorii politici. Lupta nu este pentru denigrarea competitorilor politici, ci pentru a găsi soluții pentru mai binele turdenilor!”

RefleqtMedia pe rețelele de socializare