web analytics
Home DEZVĂLUIRI Inedit - Site-ul elvețian care îți arată adevărul despre Covid-19 pe care...

Inedit – Site-ul elvețian care îți arată adevărul despre Covid-19 pe care „sursele oficiale” nu ți-l arată

- Publicitate -

Pe internet există un site, denumit Swiss Propaganda Research, care prezintă, în mai multe limbi, informații cu privire la pandemia mondială de Coronavirus.

Particularitatea site-ului menționat este că, spre deosebire de alte site-uri care nu sunt considerate „surse oficiale”, acesta prezintă citate, resurse și link-uri către analize realizate de medici și experți în domeniul epidemiologic.

 

Informații despre Covid-19 cu referițe, furnizate de către experți în domeniu, pentru a ajuta cititorii noștri să facă o evaluare realistă a riscului.

Singurul mod de a lupta împotriva ciumei este cinstea”. (Albert Camus, 1947)

Rezumat

  1. Conform datelor din țările cel mai bine studiate, cum ar fi Corea de SudIslandaGermania și Danemarca, rata mortalității la Covid19 este în intervalul de miime ‰ și cu aceasta de până la douăzeci de ori mai mică decât asumată inițial de Organizatia Mondiala a Sanatatii.
  2. Un studiu în Nature Medicine ajunge la o concluzie similară chiar și pentru orașul Wuhan (China). În Wuhan valorile inițiale semnificativ mai mari au rezultat din faptul că un număr mare de persoane cu simptome ușoare sau asimptomatice nu au fost înregistrate.
  3. 50% până la 80% dintre persoanele testate pozitiv rămân asimptomatice. Chiar și în rândul persoanelor între 70 și 79 de ani, aproximativ 60% rămân asimptomatici, iar altele prezintă simptome ușoare.
  4. Vârsta medie a deceselor în majoritatea țărilor (inclusiv Italia) este de peste 80 de ani și doar aproximativ 1% din cei decedați nu aveau boli anterioare grave. În mare, profilul deceselor corespunde ratei de mortalitate normală.
  5. Multe relatari din mass-media care susțin că tineri sănătoși au murit de Covid19 s-au dovedit a fi greșite. Mulți dintre acești tineri fie nu au murit din cauza Covid19, fie erau deja grav bolnavi (de exemplu de leucemie încă nediagnosticată).
  6. Mortalitatea zilinica este în SUA de aproximativ 8000 de persoane pe zi, în Germania în jur de 2600, în Italia în jurul valorii de 1800 și în Elveția în jur de 200. Mortalitatea în sezonul de gripă în SUA este de până la 80000, în Germania și Italia până la 25000, iar în Elveția până la 2500 de persoane pe iarnă.
  7. Mortalitatea ridicată, precum cea din nordul Italiei, poate fi influențată de factori de risc suplimentari, cum ar fi o intensivă poluarea a aerului și contaminarea microbiană, precum și un colaps al centrelor de batrani și al centrelor de îngrijire medicală datorat panicii în masă și carantinei totale.
  8. În țări ca Italia și Spania, precum și partial in UK și SUA, valurile de gripă au dus și în alți ani la suprasolicitarea spitalelor. În prezent, până la 15% dintre medici și asistente, chiar și fără simptome, au fost trimisi in carantină.
  9. O distincție importantă se referă la întrebarea dacă oamenii mor cu coronavirusul sau din cauza coronavirusului. Autopsiile arată că, în multe cazuri, bolile preexistente sunt decisive, dar cifrele oficiale în mare parte nu reflectă acest lucru.
  10. O importanță decisiva în evaluarea gravității boli, nu este numărul de persoane testate pozitiv și decedate, care este menționat adesea, ci numărul de persoane care se îmbolnăvesc de pneumonie și decedează., se arată pe site-ul menționat.

De ce am evidențiat punctul 10 din informațiile promovate de Swiss Propaganda Research? Pentru că autoritățile române AU IGNORAT TOCMAI UN ASEMENEA CAZ, care o privea pe Stanca, turdeanca în vârstă de 42 de ani care a decedat, având ca diagnostic „Pneumonie Virală COVID-19”.

RefleqtMedia a evidențiat acest lucru în urmă cu 2 zile, în contextul în care după ce DSP Cluj a raportat decesul turdencei la INSP, instituția națională a IGNORAT raportarea DSP-ului.

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

“Fumigena” opozitiei turdene, ignorata de BEC

Pentru ca nu se puteau abtine sa nu manipuleze electoratul turdean si dupa campania electorala, aripa mincinoasa a opozitiei turdene a pus...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

“Fumigena” opozitiei turdene, ignorata de BEC

Pentru ca nu se puteau abtine sa nu manipuleze electoratul turdean si dupa campania electorala, aripa mincinoasa a opozitiei turdene a pus...

Secția de vot din județul Cluj cu 94% prezență la urne

Deși media județului Cluj privind prezența la urne este sub media națională, există o secție de vot în care prezența atinge 95%. Este...

Avram Gal: „Am votat pentru un oraș în care să ne dorim să locuim!”

De la ora 10:00, candidatul ALDE la funcția de primar, Avram Marius Gal, a votat, alături de familie și de activul de...

22% prezență la urne, la Chețani! Vezi prezența din alte comune ale județelor Cluj și Mureș!

Cetățenii din Chețani sunt disciplinați și cred în puterea votului. Așa se explică prezența mult-ridicată la urne din comună. La ora 12:00 în...

EXPLOZIE la Copăceni – un bărbat de 90 de ani a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului!

Explozie la o casă particulară din localitatea Copaceni Au fost alertate o autospecială și un echipaj SAJ în jurul orei 11.30, ca urmare...
- Advertisement -