Cel mai „de minune” drum național din Transilvania

0
282

Potențialul turistic al „Văii Arieșului” din Transilvania și frumusețea peisajelor din această zonă sunt batjocorite și zădărnicite, sistematic, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Dintre toate drumurile naționale din Transilvania, DN 75, care tranzitează Valea Arieșului, făcând legătura între Turda și Câmpeni, este cel mai distrus și cel mai afectat de gropi.

Drumul național 75 dintre Turda și Câmpeni arată exact ca acum 20 de ani!

Am postat și mai postez de 100 de ori! Drumul în cauză este cunoscutul DN 75 dintre Turda și Câmpeni. Cui să mă mai adresez? Mi-am pierdut răbdarea.

Fac naveta zilnic pe acest drum eu și încă 5 mașini de la firmă. Plătim ca proștii rovignete și drumul arată exact ca acum 20 de ani.

Am sunat lunar la drumurile naționale și am primit același răspuns: nu se știe.

Cum este posibil ca cei care se ocupă de drumurile naționale din Județul Cluj să nu știe ce se întâmplă cu drumul DN75 dintre Turda și Câmpeni?”, scrie un turdean – citat de TurdaNews.

Reabilitarea DN75 ar trebui să intre în atribuțiile DRDP Cluj – condus de Eugen Cecan, însă fiind vorba despre un drum de o asemenea anvergură, proiectul de reabilitare a acestuia ține de CNAIR și … românii s-au obișnuit cu incompetența CNAIR-ului.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare