web analytics
Home Știri din Turda USR Turda MANIPULEAZĂ, din nou, în mod mârșav!

USR Turda MANIPULEAZĂ, din nou, în mod mârșav!

- Publicitate -

Dragi cititori, am ajuns la concluzia greu de imaginat că unul dintre cei mai mari inamici ai libertății presei este … politicianul … și nu orice politician, ci membri USR.

În timp ce marea majoritate a politicienilor au înțeles de multă vreme rolul și rostul presei în această societate, USR și-a propus să suprime presa locală, în special la Turda.

Bunăoară, în această dimineață, partidul condus de istoricul turdean, Ciprian Rigman, MANIPULEAZĂ ÎN MOD MÂRȘAV, încercând – din nou – să suprime presa locală.

„De-ale lui Matei: cum să dai în plină pandemie 87 990 RON pentru servicii de publicitate!

Ne apropiem de relaxarea restricțiilor impuse în contextul pandemiei, moment care crește riscul contaminării și pentru care toată lumea ar trebui să se pregătească, inclusiv administrația locală.

Cu toate acestea, Primăria lui Matei tocmai a achiziționat servicii de publicitate în presa locală și județeană de 87 990 lei, felia cea mai mare revenindu-i lui Gelu Florea (24 000 RON).

Adevăratele priorități impuse de context ar trebui să includă: asigurarea echipamentelor de protecție pentru toate structurile care vor interacționa cu publicul, asigurarea accesului tuturor copiilor la echipamente care să le permită continuarea educației în mediul on-line, sprijinirea mediului de afaceri local, în vederea păstrării locurilor de muncă, pregătirea operatorilor de turism local, în vederea reînceperii treptate a activității în condiții de siguranță, luarea măsurilor necesare pentru desfășurarea, în condiții de deplină siguranță, a examenelor de Evaluare Națională și de Bacalaureat, în funcție de decizia Ministerului Educației.

Rămâne prioritară consolidarea capacității unităților medicale locale în vederea asigurării testării și tratamentului populației, în contextul pandemiei. Iar pentru asta trebuie achiziționate suficiente teste, domnule primar Matei, nu plătite sume pentru publicitate ziariștilor locali!

Oare ce promovează Primăria în această perioadă: cele 4 ventilatoare disponibile la spital sau echipamentele de protecție donate de ONG-uri și cetățeni?”, au scris USR-iștii.

Pentru că suntem adepții adevărului, RefleqtMedia vă arată exact cât de mincinoși și manipulatori sunt cei de la USR:

  • ÎNAINTE să întocmească orice contract de publicitate, Primăria Turda a realizat un fond de rezervă în valoare de peste 800.000 de lei pentru Spitalul Municipal Turda. Adică de 10 ori mai mult decât s-a dat presei.
  • Suma de 89.000 de lei, atât de trâmbițată de USR Turda, se extinde pe un an de zile și, ceea ce USR nu spune este că TOATE CONTRACTELE pot fi reziliate de achizitor, dacă instituțiile de presă nu respectă condițiile din caietul de sarcini.
  • USR Turda se folosește ÎN MOD MÂRȘAV de pandemia de Coronavirus, în condițiile în care Spitalul Municipal Turda nu se află nici măcar pe lista spitalelor-suport care ar putea oferi servicii medicale pacienților cu Covid-19.
  • În ultimele 2 informări remise presei, Spitalul Municipal Turda a CONFIRMAT faptul că DEȚINE TOATE MATERIALELE NECESARE PROTEJĂRII MEDICILOR și PACIENȚILOR.
  • De asemenea, ÎNAINTE DE ÎNCHEIEREA CONTRACTELOR DE PUBLICITATE, la Turda s-a redeschis Secția de Boli Infecțioase, care a fost reabilitată COMPLET.

Deci … ideea conform căreia „Matei ia de la gura spitalului ca să dea la presă” este PROFUND GREȘITĂ, MANIPULATOARE ȘI ÎNȘELĂTOARE!

Vedeți, dragi turdeni, la ce se dedau acești politicieni perfizi și mincinoși? Vă dați seama că, pentru ei, presa – care este garantul democrației – ar trebui suprimată? De ce ar vrea un partid „democrat” să suprime presa? Pentru că USR Turda NU ESTE UN PARTID DEMOCRAT, ci unul neomarxist, comunist!

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Chiar dacă este noapte, la Turda continuă asfaltarea străzii Libertății

Lucrările pe PMUD de pe strada Libertății evoluează în mod profesionist. Pentru a evita prelungirea restricțiilor de pe strada respectivă, constructorul asfaltează pe...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Chiar dacă este noapte, la Turda continuă asfaltarea străzii Libertății

Lucrările pe PMUD de pe strada Libertății evoluează în mod profesionist. Pentru a evita prelungirea restricțiilor de pe strada respectivă, constructorul asfaltează pe...

Omul care l-a făcut președinte pe Barack Obama, îl vrea PRIMAR pe Avram Gal (PE)

Dan Shomon, directorul de PR și șeful staff-ului de campanie al lui Obama, îl susține pe Avram...

Dorin Lojigan: 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐔𝐓𝐄𝐑 𝐓𝐎𝐌𝐎𝐆𝐑𝐀𝐅 𝐋𝐀 𝐂𝐀𝐌𝐏𝐈𝐀 𝐓𝐔𝐑𝐙𝐈𝐈!

În aceste zile s-a finalizat procedura de achiziție inițiată la nivelul Spitalului Municipal “Cornel Igna” pentru computerul tomograf și a fost semnat...

Super-Tare! Tinerii liberali turdeni, flash-mob pe super-hit-ul „Jerusalema” (PE)

Cine spune că o campanie electorală trebuie să fie anostă, cu dezbateri și atacuri politice? Tinerii liberali turdeni, colegii lui Cristian Matei, au...

Succesul Centurii de Ocolire Câmpia Turzii – Turda, GARANTAT de premierul, Ludovic Orban

În fața premierului, Ludovic Orban, a miniștrilor, Lucian Bode – Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Nelu Tătaru – Ministrul Sănătății și Adrian...
- Advertisement -