web analytics
Home DEZVĂLUIRI EXCLUSIV: Posibil abuz împotriva infirmierei turdence infectată cu Covid-19

EXCLUSIV: Posibil abuz împotriva infirmierei turdence infectată cu Covid-19

- Publicitate -

Rolul unui jurnalist este să prezinte adevărul, indiferent de consecințe, iar dacă acest adevăr relevă un abuz îndreptat împotriva unei persoane, atunci demersul jurnalistic este cu atât mai important.

În Vinerea Mare, RefleqtMedia v-a prezentat cazul unei infirmiere din Turda, care lucrează la Spitalul „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii și care, fiind infectată cu Covid-19, a venit la servici, infectând alte 3 persoane.

Ei bine, la scurt timp de la publicarea respectivului articol, 3 surse DISTINCTE ȘI INDEPENDENTE UNA FAȚĂ DE CEALALTĂ ne-au prezentat aceeași informație, pe care v-o prezentăm în cele ce urmează:

Am înțeles ca șefa ar fi chemat-o pe femeie la munca deși știa ca e în autoizolare de o săptămână cu fiul ei. Apoi le-ar fi amenințat că, dacă spun ceva le dă afară. Dacă aflu de la încă cineva aceasi variantă, îți scriu.

În cursul zilei de sâmbătă, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au fost prezenți la Spitalul „Dr. Cornel Igna” pentru efectuarea anchetei epidemiologice, însă concluziile acestei anchete nu au fost făcute publice, din motive necunoscute nouă.

DACĂ, într-adevăr, un superior al infirmierei A OBLIGAT-O să revină la servici, încălcându-se astfel condițiile de izolare la domiciliu, atunci acea persoană ar putea fi cercetată penal, atât pentru abuz în serviciu, cât și pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Am subliniat cuvântul „dacă” deoarece un astfel de abuz ar fi foarte greu de demonstrat și, având în vedere că în această perioadă, medicii și cadrele adiacente sunt, practic, intangibili, cel mai probabil că se va pune proverbiala „batistă pe țambal”.

Totuși … în această speță a fost infectată și o persoană dinafara aparatului medical, respectiv doamna M.D., de 81 de ani, din Câmpia Turzii.

RefleqtMedia lansează un îndemn public față de rudele femeii, să întreprindă o investigație proprie în această chestiune, deoarece un posibil ordin dat de o persoană iresponsabilă a dus la infectarea mamei lor cu Covid-19.

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Avram Gal: „Din 27 septembrie sunt pregătit să preiau frâiele Municipiului Câmpia Turzii”

Dragi prieteni, Orice semn dat de electorat e un semn despre viitorul echipei. Electoratul vine să își exprime...

Mesajul de final de campanie al lui Gheorghe Iulian RECE

Dragi cetățeni, candidatul nostru la funcția de primar, RECE Gheorghe-Iulian, echipa de consilieri și întreaga organizație a PSD Câmpia Turzii, vă mulțumesc...

Care criterii de integritate, frate? Daniela Dolha are adeziune semnată la PNL Câmpia Turzii

În această seară, RefleqtMedia vă prezintă dovada clară că președintele USR PLUS, Ciprian Rigman, a fost EXCLUS PE NEDREPT de pe lista de consilieri...

Cristian Matei – mesaj emoționant la final de campanie electorală

Dragi turdeni,   În mai puțin de 48 de ore veți decide viitorul acestui oraș. Este un moment de o importanță majoră, care trebuie...
- Advertisement -