4 medici de familie și 5 angajați ai SAJ Câmpia Turzii – ÎN IZOLARE! DSP Cluj NU ÎI TESTEAZĂ!

0
3057

Ultimele două diagnosticări cu Covid-19 din zona Turda – Câmpia Turzii a lăsat mai mulți medici și asistenți medicali în imposibilitatea de a salva vieți.

4 medici de familie și 5 angajați ai substației Câmpia Turzii a Serviciului de Ambulanță sunt ÎN IZOLARE, la domiciliu, după ce au interacționat cu cei doi pacienți (asistenta de la turda și bărbatul din Bolduț) care au fost diagnosticați cu Noul Coronavirus.

Din informațiile obținute de RefleqtMedia niciunul dintre acești oameni care POT SALVA VIEȚI, nu vor fi testați de către DSP Cluj, decât în eventualitatea în care vor deveni simptomatici.

În aceste condiții, o speranță poate să apară de la prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, care deține pârghiile necesare urgentării testării cadrelor medicale și asistentelor.

De altfel, surse din Prefectura Cluj ne-au comunicat că domnul prefect, Mircea Abrudean, depune TOATE EFORTURILE pentru ca niciun medic aflat în izolare, în județul Cluj să nu stea acasă, fără să fie testat pentru infecția cu Covid-19.

 

RefleqtMedia pe rețelele de socializare