Primăria Mihai Viteazu: INFORMARE

0
103

In conformitate cu prevederile art. 2 din Ordonanta militara

nr. 3 din 24.03.2020 persoanele cu varsta peste 65 de ani se pot deplasa NUMAI in intervalul orar 11 -13, STRICT pentru urmatoarele motive:

a) deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acopera necesitatile de baza ale persoanelor si animalelor de companie/domestice;

b) deplasarea pentru asistenta medicala care nu poate fi amanata si nici realizata de la distanta;

c) deplasarea din motive justificate, precum ingrijirea/ insotirea unui minor, asistenta altor persoane varstnice, bolnave sau cu dizabilitati, ori in cazul decesului unui membru de familie;

d) deplasari scurte, in apropierea locuintei/gospodariei, legate de activitatea fizica individuala a persoanelor (cu excluderea oricaror activitati fizice colective), cat si pentru nevoile animalelor de companie/domestice.

In cazul in care aceste persoane nu au apartinatori sau alte forme de sprijin (ex. : vecini, prieteni) si nu se pot deplasa pentru achiztionarea alimentelor, medicamentelor sau pentru plata facturilor in intervalul orar mentionat, pot solicita sprijin adresandu-se telefonic la urmatoarele numere :

0264/329101 – Primaria com. Mihai-Viteazu

0746039565 – Primar Zeng Ioan

0752193844 – Viceprimar Sasu Gligor

Mentionam ca toate cheltuielile privind achizitionarea alimentelor, medicamentelor, plata facturilor se suporta din veniturile proprii ale solicitantilor.

PRIMAR

ZENG IOAN

RefleqtMedia pe rețelele de socializare