Alt lider politic care nu se știe de-a legea! Cumetre, pe raionul de bricolaj nu se predă Legea 544/2001, așa-i?

0
332

Perioada asta de letargie socială îi determină pe unii dintre pseudo-liderii politici din Turda și Câmpia Turzii să încerce orice fel de tentativă de acaparare a voturilor cetățenilor.

Acesta este și cazul lui Găvrilă Mureșan Pop de la USR Câmpia Turzii, care a luat decizia să se dea „inteligent” pe facebook.

Stimate domnule primar,

În spiritul transparenței decizionale, vă solicităm să răspundeți cetățenilor municipiului Câmpia Turzii la următoarele întrebări, firești pentru acest moment de criză:

1.Aveți un plan pentru gestionarea pandemiei de COVID -19 la nivelul municipiului?

2.În cazul în care există, ce anume prevede respectivul plan?

3.Ce sume ați alocat pentru implementarea acestui plan?

4.Există o echipă locală de coordonare a acțiunilor prevăzute în plan? Dacă da, cine face parte din această echipă?

5.Ce activități specifice desfășoară Serviciile și Direcțiile din subordinea Primarului și societățile administrate de Consiliul Local, conform planului dumneavoastră?

USR Câmpia Turzii vă asigură de toată disponibilitatea noastră de a ne implica alături de autorităţile administraţiei publice locale în lupta contra COVID -19 și îndeamnă și celelalte partide politice locale să dea dovadă de empatie și implicare în acest demers.”, a spus Găvrilă.

Ceea ce nu știe președintele USR este că transparența decizională și solicitarea făcută de el n-au nimic, nici în clin, nici în mânecă … e cam ca nuca în perete.

Pe de altă parte, îi spunem și lui ceea ce i-am zis lui Cozmin Sașa de la ProRomânia … cererile pe 544 se depun LA REGISTRATURA PRIMĂRIEI!

Cât privește răspunsurile la întrebările stupide lansate de liderul userist, îi lăsăm pe angajații primăriei să se delecteze, furnizându-le, DUPĂ ce va fi înregistrată cererea depusă de Găvrilă Mureșan Pop!

RefleqtMedia pe rețelele de socializare