Un mesaj pentru Andrei Suciu: Esti un NIMENI!

0
400

In aceasta dimineata, Andrei Suciu, presedintele T9 si candidatul USR la Primaria Turda s-a erijat in mare ordonator de credite, lansand un “apel public”.

Fac un apel la directorii de servicii publice și unități economice aflate în subordinea Consiliului Local să înceteze orice plăți neesențiale adresate terților.

Mă refer la plăți pentru activități culturale, sportive si alte acțiuni care nu sunt de importanță critică în buna funcționare a orașului. Există semnale că se incearca efectuarea unor astfel de plăți in regim de urgență, către beneficiari ai fondurilor publice din municipiul Turda.

Nu am să dau azi exemple, dar am să urmăresc dacă aceste plăți vor fi efectuate.

Vă rugăm să aveți în vedere interesele orașului, în mod special situatia de la Spitalul Municipal, nu interesele unor persoane care gravitează în jurul administrației locale.”, a spus Suciu.

Defapt si de drept, din punct de vedere administrativ, ANDREI SUCIU ESTE UN NIMENI!!! 

Acest om NU INTELEGE circulatia banilor, relatiile de cooperare economica si activitatile publice sau de interes public.

Ce creI, Andrei Suciu, ca mai castigi nitel capital electoral daca “porti stindardul” Spitalului Municipal Turda?

Andrei Suciu NU ARE HABAR de ce fonduri dispune Spitalul sau DE CE NECESITATI are spitalul, fiindca oamenii care CUNOSC aceste aspecte MUNCESC, fie in Primarie, fie in DSP fie in presa… or Andrei Suciu este… un biet somer, care ar face orice ca sa vada presa locala si oamenii de afaceri pe care el nu ii inghite cu botul pe labe.

Andrei, nu uita, Turda nu este a ta!

Nici primaria nu-i a ta si in veci va fi asa!

Nah, ca ne-a iesit si rima!

 

RefleqtMedia pe rețelele de socializare