(VIDEO) Atac JOSNIC la adresa lui Cristian Matei

0
552

Atât de mare este frica și disperarea adversarilor politici ai edilului turdean, Cristian Matei, încât au ajuns să se dedea la practici penibile, caracteristice menipulărilor de sorginte comunistă.

În ultima săptămână, mai mulți cetățeni au primit mesaje audio din partea unui „robot” prin care se transmite un mesaj potrivit căruia Cristian Matei este jos în sondaje, precum și alte mesaje mincinoase despre edilul turdean.

 

Dar… cine ar putea fi în spatele acestor mesaje?

Păi … să vedem ce scrie Cosmina Fernoagă, de la ActualdeCluj despre un caz similar, petrecut în județul Maramureș:

În plin proces pentru organizarea alegerilor interne din PSD Maramureș, liderul PSD Cluj, Liviu Alexa s-a gândit să-i facă felul lui Gabriel Zetea, care candidează pentru un nou mandat de președinte. Alexa s-a apucat – prin intermediul call-centerului pe care-l patronează (firmă care datorează statului un camion de bani), să-i sune în special pe membrii PSD Maramureș, informându-i, în mod fals, că apelul vine din partea Primăriei Baia Mare. „Au fost trei tipuri de mesaje care au fost recepționate de membrii PSD Maramureș și nu numai de ei, de pe numere puse la dispoziție de Vodafone pentru Call Centerul patronat de Liviu Alexa. Primul, cel mai vehiculat, era o așa zisă informare din partea Primăriei, cum că primarul Cătălin Cherecheș se dezice de președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, pentru că a închiriat un avion ca să-i aducă la nunta sa pe Dăncilă și Ciolacu. A mai fost un mesaj în care membrii PSD erau îndemnați să nu-l voteze pe Gabriel Zetea, joi, la Conferință. Iar al treilea mesaj a fost recepționat de persoane vârstnice, în care se spunea că președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a murit într-un accident de mașină”, au transmis reprezentanții PSD Maramureș pentru Actual de Cluj.

”Într-un mesaj am fost acuzat că am închiriat un avion pe care l-aș fi plătit din fonduri publice, ceea ce nu este adevărat. Am închiriat într-adevăr, la acel moment, un avion, pentru prieteni, colegi, care urmau să facă o deplasare de la București, dar asta este o problemă privată. Am un contract de intermediere pentru transport, o factură emisă pe numele meu, o plată făcută din contul personal, dintr-o bancă din Baia Mare, încă din acel moment. Stau oricând transparent și deschis la orice control pe care îl poate face orice instituție abilitată din România. Niciodată nu mi-am permis să atac, personal, vreun adversar politic, în ceea ce privește viața sa privată. Nunta a fost o chestiune privată și nu am făcut un comunicat de presă din acest eveniment și nu am implicat sub nicio formă Consiliul Județean Maramureș sau Partidul Social Democrat. Așadar nu consider că este normal să fiu atacat pe un aspect ce ține doar de viața mea personală”, a explicat Gabriel Zetea.

Din informațiile de care dispune RefleqtMedia unul dintre inamicii declarați ai edilului turdean, fostul președinte al PSD Cluj, Liviu Alexa, este patronul unui call-center.

Oare … să fie el în spatele acestor atacuri penibile?

Cât privește sondajele realizate la nivelul Municipiului Turda, au existat 3 astfel de sondaje: 

  • Unul efectuat de IRES
  • Unul efectuat de TurdaNews
  • Unul efectuat de PNL Turda

În TOATE CELE TREI SONDAJE, Cristian Matei și PNL sunt LIDERI ABSOLUȚI, cu peste 45% șanse de a câștiga alegerile locale din iunie.

Restul … este disperarea unora.

 

RefleqtMedia pe rețelele de socializare