Înfrângere la scor de tenis pentru Sticla Arieșul Turda

0
57

După victoria din tur, pe teren propriu, de la începutul campionatului și după transferurile din pauza competițională, echipierii formației Sticla Arieșul Turda sperau la un meci frumos, la Baia Mare, în compania formației Minaur din localitate.

Totuși, Zeița Fortuna a fost de partea băimărenilor, care au jucat un fotbal fantastic, reușind să dispună cu scorul de 6-0 de formația turdeană.

Primul gol al meciului a fost marcat de Bud, din lovitură liberă, în minutul 12. Câteva minute mai târziu, Paul Batin a mărit avantajul formației băimărene, din lovitură de penalty.

„Golul meciului a fost marcat în minutul 42, când Duruș a luat o minge din propria jumătate, a avansat și a centrat pentru Bud, care a marcat cu o lovitură superbă de cap, la colțul lung.”, scrie TurdaNews.

În minutul 70, același Bud a înscris golul de 4-0, iar 8 minute mai târziu, Batin a reușit dubla ducând scorul la 5-0. Finalul de meci a fost marcat de hat-trick-ul lui Bud, care a stabilit și scorul final, 6-0, cea mai drastică înfrângere a formației turdene.

După acest joc, Sticla Arieșul Turda ocupă locul al 8-lea, cu 22 de puncte, în timp ce Minaur Baia Mare este pe poziția secundă, cu 33 de puncte.

sursa foto: Arhivă

RefleqtMedia pe rețelele de socializare