T9, USR Turda si cameleonismul mascat de ipocrizie si tupeu

0
223

Mereu ei sunt cei mai “atacati” si cei mai “stigmatizati” de catre noi, raii astia din presa locala, insa faptul ca au standarde duble si practici neortodoxe ar trebui trecute cu vederea?

Vorbim despre imaculatii si profesionistii de la T9/USR Turda, care ieri au lansat un nou atac la adresa presei locale turdene, numindu-ne cameleoni.

Oameni buni, niciunul dintre jurnalistii din Turda si Campia Turzii nu suferim nici de lacomie, nici de rea-credinta si niciunul dintre noi nu a fost nici macar in apropierea unor tunuri de genul carora s-au produs sub supravegherea directa a candidatului USR la Primaria Turda.

Fie ca a vrut, fie ca nu, si-a pus semnatura pe un proces verbal din car REIESEA CLAR ca la ZOO Turda s-au platit lucrari neefectuate.

Faptul ca nu a sesizat organele de cercetare penala, desi pozeaza in artizanul legii si al transparentei, cantareste greu in ecuatia caracterului de care dispune Suciu.

Iar daca vorbim despre cameleoni… adica acele reptile care isi schimba culoarea pielii pentru a supravietui, pai Rigman, Suciu, Turdean si Micu, toti de la USR sunt cameleoni muuuult mai mari decat multi din politica turdeana.

Toti 4 au fost liberali… odata, candva… si acum toti 4 vin sa reprezinte partidul ala care militeaza pentru oameni noi in politica.

Pai daca ei, care au ataaaatea belele pe cap, ne acuza pe noi, jurnalistii, de cameleonism… inseamna ca ipocrizia e sora cu USR-istul, nu?

Iar la final, sa vorbim putintel despre profesionalismul lui Andrei Suciu.

Intr-o postare pe pagina T9, Suciu spunea ca pentru mass-media statutul de … influencer facebook este MAI IMPORTANT decat audienta publica.

Pai… domnule Suciu, ori incercati sa cautati scuze partizanului vostru din presa care are intr-o luna trafic pe care noi… astia buni… il avem intr-o zi, ori nu aveti habar de ceea ce inseamna “influencer”.

Ca sa fii INFLUENCER trebuie sa INFLUENTEZI or… daca pe tine te citesc 3 oameni… vei influenta 3 oameni.

Rezulta ca Suciu n-are nicio treaba cu criteriile de performanta din presa… ceea ce e grav!

RefleqtMedia pe rețelele de socializare