Petre Pop: “Functia de administrator public n-a fost creata special pentru mine” Ba da, Petrica, chiar asa a fost

0
692

Aripa franta a PSD Campia Turzii a ajuns la un nou nivel al penibilului.

Fiindca nu ii mai baga NIMENI in seama, au ajuns sa-si ia singuri interviuri, pe care le mai si intituleaza ca fiind “exclusive”. Un lucru penibil, greu de atins de altii.

Ei bine, intr-unul dintre aceste interviuri, care a fost publicat aseara … si a strans 8 like-uri, Petre Pop a declarat o minciuna greu de acceptat.

La intrebarea daca postul de administrator public al Municipiului Campia Turzii a fost creat special pentru el, Pop a declarat raspicat ca “Nici vorba”.

Iata ce scria presa locala INAINTE ca Pop sa devina administrator public:

Asta şi datorită faptului că în condiţiile de ocupare a postului de administrator public, pe lângă condiţia de “absolvent de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă şi master în administraţia publică” s-a adăugat o paranteză în care se menţionează: “o formare academică legată de ştiinţe sociale sau într-un domeniu similar şi o formă post universitară”. Adăugare care corespunde profilului lui Petre Pop!

Oricum, formularea condiţiilor este ambiguă, cu atât mai mult cu cât pentru acest post se recomandă absolvenţi de Drept, Administraţie Publică, Economie sau profile tehnice. Asta pentru că atribuţiile viitorului administrator public vizează coordonarea şi conducerea serviciilor publice şi a compartiomentelor din aparatul de specialitate al primarului, privind relaţiile internaţionale, programele, proiectele, achiziţiile publice şi strategiile de dezvoltare economico-socială.” – Turdanews, august 2012, in articolul “Primarul Radu Hanga înfiinţează postul de “administrator public”, după chipul şi studiile lui… Petre Pop!”

Nu mai este nevoie sa spunem ca Pop a castigat acel concurs, iar acum se umple de ridicol.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare