EXCLUSIV: Proaspăt ales președinte la PSD Câmpia Turzii, Mihai Șandru își dezvăluie obiectivele

0
167

În cursul serii de ieri, Mihai Șandru – om de afaceri – a fost ales în funcția de președinte al PSD Câmpia Turzii.

Ei bine, în această dimineață, RefleqtMedia l-a provocat pe proaspătul președinte la o discuție, pe calea undelor telefonice, vrând să aflăm care este obiectivul primordial al acestuia în noua funcție.

„În primul rând, îmi doresc ca toți colegii din organizație să conștientizeze importanța acestui an electoral, dar și faptul că trebuie să consolidăm o imagine mai bună a PSD Câmpia Turzii în fața cetățenilor, deoarece aceștia (n.red. cetățenii) sunt singurii care ne pot judeca.

Îmi doresc solidaritate și liniște în partid, să milităm împreună pentru același obiectiv – câștigarea funcției de primar și a majorității în Consiliul Local Câmpia Turzii.”, a spus Mihai Șandru.

Cât privește viitorul candidat al PSD Câmpia Turzii la funcția de primar, acesta a dezvăluit că are un candidat pe care îl susține – în nume propriu – și pe care îl va supune dezbaterii colegilor săi din partid.

Referitor la posibilitatea ca Șandru să fie candidatul PSD la funcția de primar, acesta a spus că se simte pregătit pentru o asemenea candidatură.

„Dar … la fel de pregătit ca și mine sunt și alți colegi din partid. Vom cădea de acord asupra unei candidaturi și vom veni în fața presei pentru a prezenta viitorul candidat”, a spus Mihai Șandru.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare