EXCLUSIV: Gheorghe Șimon – EU sunt președintele interimar al PSD Cluj

0
128

În cursul serii de ieri, PSD Câmpia Turzii a dat publicității o declarație prin care a anunțat organizarea de alegeri interne, pentru constituirea noului birou local.

Dincolo de orice, informația care „ne-a sărit în ochi” a fost  „Lucrarile au fost conduse de presedintele interimar PSD Cluj, Liviu Alexa, alaturi de presedintele executiv Adrian Mladoniu si secretarul executiv Mihai Mocanu.”

Cunoscând faptul că în sânul PSD Cluj au existat niște modificări, l-am contactat pe Gheorghe Șimon, cel care a fost prezentat de președintele interimar al PSD – Marcel Ciolacu – drept coordonator al PSD Cluj până la alegerile interne.

„Eu sunt președintele interimar al PSD Cluj, nu domnul Alexa. Domnul Alexa are calitatea de membru în Biroul Politic Județean. Dacă PSD Câmpia Turzii a spus altceva a fost o greșeală, voită sau nu.” ne-a spus Gheorghe Șimon.

Cât privește sesiunile de alegeri interne, organizate de PSD la Cluj Napoca, Turda, Florești și Câmpia Turzii, acestea vor fi analizate de Gheorghe Șimon, începând chiar de astăzi, pentru ca acesta să vadă dacă s-a respectat statutul partidului.

Contactat de RefleqtMedia, fostul președinte al partidului, Horia Nasra, susține că nici alegerile de la Câmpia Turzii, nici de la Turda sau Florești NU AU FOST EFECTUATE ÎN CONFORMITATE CU PREVEDERILE STATUTARE ALE PSD.

Dacă, într-adevăr, afirmațiile lui Nasra se adeveresc, Gheorghe Șimon – președintele interimar al PSD Cluj, VA INVALIDA alegerile!

RefleqtMedia pe rețelele de socializare