Peste 30.000 de oameni au fost tratati la Spitalul din Campia Turzii in 2019

0
109

La inceput de 2020, conducerea Spitalului “Dr. Cornel Igna” din Campia Turzii a prezentat o retrospectiva a anului precedent.

Spitalul Municipal “Dr.Cornel Igna” Campia Turzii, la inceput de an, doreste sa prezinte prin date statistice concrete, bilantul anului 2019 privind activitatea medicala prestata.


Structura organizatorica a Spitalului Municipal “Dr.Cornel Igna” Campia Turzii este formata din aparatul administrativ si din sectii/compartimente/laboratoare/cabinete medicale, astfel: 108 paturi, paturi impartite in 2 sectii – pediatrie, medicina interna cu neurologie – si 3 compartimente – ingrijiri paliative, chirugie generala cu ortopedie si ATI , obstetrica-ginecologie cu nou-nascuti -, cu cabinete medicale in specialitatile: medicina interna, neurologie, chirurgie, ortopedie, obstetrica-ginecologie, pediatrie, diabet, pneumologie, planificare familiala, TBC, 2 laboratoare de analize medicale si de radiologie, 3 camere de garda: medicina interna, chirurgie-ginecologie si pediatrie .


Bilantul anului 2019 din punct de vedere al prestarii serviciilor medicale catre populatie, din datele statistice, arata astfel:
– consultatii camere de garda: 22 443,
– pacienti externati prin spitalizare continua: 4125,
– pacienti externati prin spitalizare de zi: 1199,
– fise camere de garda : 3831,
– consultatii cabinete medicale de specialitate: 8970,
– numar proceduri efectuate in Laboratorul de radiologie: 8461,
– numar analize medicale efectuate in Laboratorul de Analize Medicale: 130 162.


Chestionarele de satisfactie ale pacientilor sunt formulare care sunt completate de catre pacient la externarea din spital si cuprind intrebari despre: servicii medicale, de cazare si de masa,curatenie, personalul medical. Centralizarea acestora pentru anul 2019 arata ca 61,93% dintre pacienti au fost foarte multumiti si 35,09 % dintre pacienti au fost multumiti.


In anul 2019 nu au fost inregistrate nemultumiri ale pacientilor adresate conducerii, fata de serviciile medicale prestate de catre Spitalul Municipal “Dr.Cornel Igna” Campia Turzii.


Aceasta informare privind istoricul spitalului, structura organizatorica prin serviciile medicale oferite are scopul de a multumi pacientilor care au apelat cu incredere la serviciile medicale oferite de noi si de a asigura pacientii ca si in anul 2020 vom raspunde cu profesionalism si promptitudine la problemele de sanatate ale populatiei municipiului, din zonelor arondate acestuia si chiar din tara, cat si cetatenilor straini aflati pe teritoriul tarii noastre.

Va multumim pentru increderea acordata.

Cu stima,
Manager,
Antal Iosif Adrian

RefleqtMedia pe rețelele de socializare