Cristian Matei dă asigurări – Parcul Zoo Turda va fi finalizat

0
61

În cadrul unei conferințe de presă programată ieri, la Turda, edilul municipiului – Cristian Octavian Matei – a dat detalii despre stadiul de implementare a proiectului de la Parcul Zoo Turda.

În primul rând, primarul turdean a precizat că a obținut o nouă fazare – până în 2021, pentru finalizarea proiectului – lucru îmbucurător pentru municipalitate, deoarece lipsa unei fazări reprezenta obligarea Municipiului Turda să restituie toți banii obținuți de la Ministerul Mediului.

În al doilea rând, Cristian Matei a dezvăluit faptul că atât instanța, cât și firma Romabelt și Primăria Turda au realizat expertizări ale lucrărilor de la Parcul Zoo Turda.

„Această expertiză, solicitată de toate părțile din procesul cu Obligația de a face dintre Primărie și Romabelt ne conferă posibilitatea să organizăm o nouă licitație, în eventualitatea în care firma Romabelt nu dorește să continue lucrările. Practic, nu mai depindem de firma respectivă.”, a dezvăluit Cristian Matei.

La final, edilul turdean a declarat că va găsi și modalitatea de finanțare a continuării lucrărilor la Parcul Zoo, dar și a populării acestuia.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare