ACS Sticla Arieșul Turda a reluat pregătirile în vederea abordării returului de campionat

0
43

Ieri după-amiază, de la orele 14:30. antrenorul formației ACS Sticla Arieșul Turda, Constantin Olaru, a convocat o conferință de presă prilejuită de reluarea pregătirilor în vederea abordării returului de campionat din Liga a III-a la fotbal.

 „Începem pregătirea pentru retur cu gândul de a mai urca în clasament și de a avea o evoluție cât mai bună. După plecarea lui Paleoca, am mai pierdut un jucător important, ceea ce înseamnă că lotul a pierdut din valoare. Avem câțiva jucători în probe și o să vedem ce putem aduce, în așa fel încât să rămânem măcar la nivelul de acum. Am vorbit cu Paul Chiș și mi-a zis că merge șase luni să vadă cum e acolo și dacă nu e ok, și am înțeles că nu a fost ok din punct de vedere financiar, se va întoarce. Dacă merge la altă echipă sau vine la noi, totul depinde de conducerea clubului.

Încercăm să facem totul cât mai bine. Dacă sunt jucători buni din pepiniera proprie, evident că îi luăm și încercăm să îi creștem, dacă se întâmplă să nu avem jucători de aici, încercăm să aducem de la Cluj. O să fie și juniori care o să facă pregătirea cu noi și în funcție de valorile noastre să vedem dacă o să continue cu noi definitiv sau să joace la juniori. Ne-ar trebui un vârf, un mijlocaș central.” a declarat Constantin Olariu, citat de TurdaNews.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error