Turdenii vor beneficia în curând de două ambulanțe NOI

0
52

În contextul în care ambulanțele care deservesc, actualmente, Municipiul Turda, au o vechime de peste 10 ani și se defectează frecvent, vestea dată de edilul turdean – Cristian Matei – în această săptămână, vine ca o gură de oxigen pentru asistența medicală acordată turdenilor.

„Este rodul demersurilor pe care le-am făcut încă din primul semestru al anului 2019, la Ministerul Sănătății. Ambulanțele au ajuns deja la Cluj, sunt în curs de înmatriculare, urmând ca, după afirmațiile domnului prefect și a dr. Simu, de la Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj, să fie repartizate Serviciului de Ambulanță Turda în cel mult două săptămâni. Au fost alocate mai multe la Cluj, dar două vin, sigur, la Turda”, a precizat edilul pentru turdainfo.ro.

Informația prezentată de Cristian Matei a fost confirmată și de Horia Simu – șeful Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj.

Practic, după cum reiese din informațiile prezentate mai sus, NU ESTE NEVOIE ca Primăria Turda să achiziționeze ambulanțe – așa cum fals s-a vehiculat în mass-media în zilele trecute.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error