Instigare la OMOR în cazul medicilor de la Câmpia Turzii

0
187

După scandalul de la Spitalul „Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii, când o doctoriță a fost acuzată de faptul că a avut o atitudine condamnabilă față de o pacientă muribundă și aparținătorii săi, pe rețelele de socializare au apărut INSTIGĂRI LA OMOR împotriva medicilor de la Câmpia Turzii.

Lucrul acesta a fost evidențiat de cardiologul, Lehel Csergo, om care – prin munca sa – salvează zilnic cel puțin 2-3 oameni de la moarte sigură.

O întreagă comunitate a reacționat la faptul că o doctorița a vorbit nepotrivit cu familia unei paciente.


Dar nu am văzut nicio reacție publică, din partea nimănui, la faptul că medicii din Câmpia Turzii sunt umiliți în public, acuzați fără dovezi și chiar amenințați cu moartea.


Am fost numiți incompetenți, șpăgari, criminali, mizerabili, nesimțiți. Și toate astea pe pagina de Facebook a unui ziar. Până unde merge libertatea pe Internet? Nimeni nu răspunde de afirmațiile făcute, de acuzațiile aduse? Care este responsabilitatea administratorului acestei pagini? Nu ar trebui să modereze postările și să le elimine pe cele cu caracter jignitor sau pe cele care instigă la ură? Poate mă ajută cu un răspuns prietenii cu pregătire juridică.

Faceebook este un spatiu public și cei care posteaza aici sunt responsabili pentru postarile lor.
Cine are nemultumiri față de activitatea medicilor poate depune o sesizare la Directiune, Poliție sau Colegiul Medicilor. Dar până nu există o condamnare definitivă, nimeni nu are dreptul să ne numească incompetenți, spăgari sau criminali.”, a spus Csergo.

Ar fi interesant cum s-ar simți instigatorii la omor, acești bărbați din spatele tastaturii dacă ar ajunge la Camera de Gardă a Spitalului „Dr. Cornel Igna” fiind în situația unei morți iminente, iar viața lor să atârne de doctorița despre care au spus că ar trebui să fie tranșată și pusă în pungi de un kg.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error