Liviu Alexa a fost demis de la PSD Cluj – citeste declaratii date de Cristian Matei, Petre Pop si Horia Nasra

0
338

4 luni – atat a reusit Liviu Alin Doru Alexa sa stea in fruntea PSD Cluj, perioada in care a reusit sa anihileze sansele partidului de a castiga alegerile locale in mai multe localitati, printre care si Turda.

Printr-o decizie luata azi de CEX al PSD, Alexa paraseste formatiunea pe unde a intrat – adica pe usa din dos.

In aceste considerente, RefleqtMedia a vrut sa afle parerea a trei oameni pe care Alexa i-a atacat si i-a denigrat dupa bunul plac in ultimele 4 luni.

“Este o decizie fireasca, menita sa stabileasca normalitatea la PSD, dupa ce Alexa a jignit politicieni, oameni de afaceri si jurnalisti” – Horia Nasra.

“In acest moment am citit si eu stirea. N-as putea spune ca este o surpriza pentru mine, datorita interventiilor tuturor factorilor din judetul Cluj, care au reliefat necesitatea acestei decizii. Actiunile dansului nu au fost politice. Parerea mea este ca actiunile domnului Alexa au fost menite sa distruga formatiunea in judetul Cluj, in special la Cluj Napoca, precum si in municipiile judetului Cluj.”, a declarat Cristian Matei.

“Era normala o astfel de decizie, este una inteleapta  in asentimentul majoritatii membrilor PSD si sunt convins ca de acum se va intra in normalitate. Ma pregatesc, asa cum am anuntat, sa candidez pentru sefia PSD Campia Turzii, pentru ca tot ce a fost pana acum a fost nestatutar.”, a declarat Petre Pop.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare