2019 – cel mai bun an administrativ la Turda

0
62

Administrația locală a Municipiului Turda a făcut public bilanțul aferent anului 2019, prin intermediul unui videoclip retrospectiv.

Cu titlul „2019 – cel mai bun an administrativ la Turda”, executivul turdean prezintă cele mai importante investiții realizate în anul care a trecut, de la PMUD, la achiziția de autobuze electrice și asfaltările pe diversele străzi din Municipiu.

Însă, puțină lume știe că 2020 se anunță un an și mai bun față de 2019, chiar dacă este unul electoral, iar Cristian Matei a intuit acest lucru.

Astfel, deși se vorbește că iarna va ține până aproape de aprilie, se pare că nu-i așa, iar Cristian Matei a convocat, în cursul săptămânii trecute, toți antreprenorii care au câștigat licitații de lucrări în orașul său pentru a-i pune în temă în legătură cu prognoza meteo și pentru a-i determina să fie pregătiți de lucru încă din februarie.

În cursul acestei săptămâni, administrația locală turdeană va organiza o conferință de presă pentru a prezenta, pe larg, bilanțul administrativ 2019.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare