Investitie impresionanta in retehnologizare pentru ASA CONS Turda

0
57

Sustenabilitatea se obtine prin investitii proeminente, iar acest lucru este valabil la ASA CONS Turda. Asa se face ca, in 2019, societatea administrata de Bogdan Bulgaria a investit peste 1 milion de euro in retehnologizare.

”Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, constructorul fabricii de MDF din Oarja, de lângă Piteşti, un proiect de 150 mil. euro al concernului turc Yildiz Entegre, a investit în 2019 peste 1 mil. euro, în principal în retehnologizare şi modernizare (poduri rulante, extindere hale de producţie, echipamente mobile), dar şi în sisteme pen­tru siguranţa angajaţilor (sisteme de protecţie şi pre­ven­ţie, exhaustare noxe, cărucioare de transport automatizate etc.).”, scrie zf.ro

Societatea este liderul regional in materie de structuri si constructii, avand peste 190 de angajati.

“Datorită rezultatelor bune din ultima perioadă, anul 2019 a fost unul generos pentru noi din punctul de vedere al in­ves­tiţiilor. Am cheltuit anul trecut undeva la peste 1 mi­lion de euro, cu investiţii operaţionale directe sau cu capi­talizare pe ter­men lung“, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bulgaria, general manager ASA CONS România şi ASA Epitoipari Hungary, citat.

 

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error