Primărița din Ceanu Mare este un exemplu de administrație locală

0
135

La început de 2020, Ana Liliana Moldovan, primarul comunei Ceanu Mare, este singurul primar de comună din zona Turda – Câmpia Turzii care și-a îndeplinit toate obiectivele din campania electorală din 2016.

Astfel, în cadrul unui interviu acordat presei locale, Ana Liliana Moldovan a prezentat un bilanț al activității sale de până acum.

Pot să vă spun că ceea ce mi-am propus am și realizat. Am finalizat așa cum am promis, apa în satele Iacobeni și Boian, mai mult am introdus apa și în satul Valea lui Cati. S-au modernizat drumuri prin asfaltare la Ceanu Mare, Boian, Bolduț, unde a fost definitivat și podul peste Valea Largă.

Toate drumurile de hotar au fost pietruite, s-au realizat și șanțuri cu această ocazie. S-au reabilitat o serie de clădiri administrative cum sunt: Școala de la Moară, sala de sport din Boian, clădirea fostei școli din Dosul Napului, etc. Școala de la Bolduț spre exemplu a beneficiat de reabilitarea în totalitate a acoperișului. Terenul sintetic de la Ceanu Mare a fost și el reabilitat, nu în ultimul rând s-au realizat întăbulări ale clădirilor administrative, s-a continuat și cadastrarea comunei, s-au întocmit o serie de titluri de proprietate, nu a fost neglijat nici iluminatul public. Acesta a fost extins la Iacobeni, Dosul Napului, Ciurgău, Ceanu Mare….”, a declarat Ana Liliana Moldovan pentru TurdaNews.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare