1285 de cititori din Luduș, pentru RefleqtMedia, în decembrie

0
93

Luna decembrie a anului trecut a fost una, cu adevărat fructuoasă pentru RefleqtMedia în ceea ce privește traficul înregistrat de site-ul nostru.

Pentru a treia lună consecutivă, la nivel de trafic lunar general, RefleqtMedia a avut un trend ascendent, știrile noastre fiind citite de 37.729 de vizitatori unici, cu 2100 în plus față de luna noiembrie.

Dintre aceștia, un număr semnificativ au fost din orașul Luduș. Astfel, 1285 dintre userii care au citit site-ul nostru au avut IP location din Luduș, ceea ce ne-a propulsat cu mult peste site-urile de profil din județul Mureș.

De altfel, în ceea ce privește IP Location, RefleqtMedia este singurul site de știri cu activitate în județul Mureș care-și face public, în mod transparent, traficul și locația cititorilor săi, un plus de credibilitate față de mass-media mureșeană.

Revenind la afluxul de ludușeni pe site-ul nostru, aceștia nu au fost singurii cetățeni ai județului Mureș care ne-au frecventat. Conform datelor de pe trafic.ro, 1094 de useri au avut IP Location din TÂRGU MUREȘ, 154 din Târnăveni și 91 din Reghin.

La toți aceștia se adaugă și userii din județul Mureș care nu-și fac publică locația sau care lucrează de pe „device”-uri mobile.

Vă mulțumim!

RefleqtMedia pe rețelele de socializare