EXCLUSIV: Bătaia de la Luduș a fost ÎNREGISTRATĂ, iar RefleqtMedia are filmarea

0
487

După cum bine știți, în noaptea dintre 30 noiembrie și 1 decembrie 2019, într-un restaurant din Luduș s-a iscat un scandal care s-a soldat cu mutilarea unui bărbat.

„S-a întâmplat în doar câteva secunde, nimeni nu știe de la ce a pornit”, ne-a spus, ulterior, o sursă.

Dincolo de povești, zvonuri, vinovați și legende, RefleqtMedia a intrat în posesia unui videoclip care arată exact începutul scandalului, precum și atitudinea avută de toți combatanții.

„Bătaia a continuat și după ce s-a oprit clipul”, ne spune altă sursă.

În aceste condiții, am contactat Inspectoratul de Poliție Mureș pentru a primi explicații.

La data de 01 decembrie a.c., în jurul orei 02.00, Poliția orașului Luduș a fost sesizată cu privire la faptul că într-un local din oraș s-a iscat un scandal între clienți.

 
Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în sensul că doi bărbați, de 34, respectiv 35 de ani, ambii din localitate, în urma unui conflict spontan, s-au agresat fizic reciproc, provocându-și leziuni.
 
În cauză, au fost înregistrate două dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, respectiv lovire sau alte violențe, fiind desfășurate activități de către polițiștii de investigații criminale ai Poliției orașului Luduș, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului competent, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor producerii incidentului.”, transmite IPJ Mureș.
Ceea ce este ciudat, însă, este faptul că niciunul dintre dosare nu are, încă, număr…
Bărbatul care, în urma conflictului, s-a ales cu smulgerea buzei inferioare a fost supus mai multor intervenții chirurgicale de reconstrucție facială.
 
RefleqtMedia pe rețelele de socializare