Liviu Alexa „pictat” în toată presa … dar… de ce? (DEZVĂLUIRI REALE)

0
240

Ziua de ieri a fost una cu adevărat „specială” pentru președintele PSD Cluj, Liviu Alin Doru Alexa. Acesta a fost protagonistul mai multor articole de presă, atât în mediul online local, cât și în cel național.

Toate articolele aveau de-a face cu unele glume făcute de Alexa în urmă cu mai mulți ani, când s-a filmat în timp ce mima că bea spirt sanitar și avea un limbaj „arogant” în tonul celui folosit de celebrul „Andrei Versace”.

Așadar, de la arq.ro, la comisarul.ro și până la Digi24, G4Media și Adevărul, toate aceste entități mass-media l-au „pictat” pe Liviu Alexa, în baza unor supoziții false.

Dar … de ce toată această tentativă de linșaj media?

Păi „porumbelul” a fost scăpat de digi24.ro.

Mâine, la București, are loc o ședință „mare” la PSD în care se decide soarta mai multor președinți de organizații județene, printre care Liviu Alexa și Nicolae Bădălău.

Astfel, este clar că cineva are interes să pună presiune pe șefii PSD-ului astfel încât să se descotorosească de Alexa, dar … de ce se folosesc de aceste premize și informații false este de neînțeles…

Până la urmă, președintele PSD Cluj are o MULȚIME de bube în cap, care sunt nu numai adevărate, dar unele atârnă greu în „imaginea” de manager politic pe care și-a făurit-o Alexa.

Bunăoară, în exercițiul financiar 2018, TOATE firmele la care Alexa este asociat sau administrator AU ÎNCHEIAT PE PIERDERE.

Asta în condițiile în care firmele sale au beneficiat de „infuzie de cașcaval masiv” de la mai multe societăți de stat.

Încă de la „întronarea” sa în fruntea organizației PSD Cluj, Liviu Alexa a avut o retorică acuzatoare la adresa jurnaliștilor și politicienilor care fac afaceri cu statul român. De la comentariile lipsite de orice urmă de bun simț, în care o acuza pe jurnalista, Cosmina Fernoagă că umblă cu chitanța după politicieni, la ultimele dezvăluiri care-l privesc pe Cristian Matei, toate aceste „bombe” par să ascundă un adevăr dureros pentru trustul patronat de Alexa.

Astfel, în ultimii doi ani, din 2017 și până astăzi, Pagina Ciudatului SRL, patronată de Liviu Alexa, a câștigat contracte cu statul în valoare de peste 196.000 de lei și asta, doar din două surse: Societatea De Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord SA și Aeroportul Internațional Avram Iancu RA.

La aceste contracte nu le adăugăm pe cele încheiate cu Partidul Social Democrat, de ordinul sutelor de mii de lei (22.000 euro pe lună, spun unii) despre care s-a vorbit în această primăvară.

Ceea ce este cu adevărat delicios este faptul că Pagina Ciudatului SRL, care editează ZiardeCluj.ro, printre altele, a încheiat un contract de … „publicitate aeriană”, cu Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca.

Se va incheia un contract de prestari servicii pana la finalul anului 2019, care isi propune realizarea de servicii de publicitate in aer liber si la televiziune, in favoare beneficiarului, respectiv publicitate pe postul de televiziune NCN Cluj-Napoca: – difuzare spot TV – doua difuzari pe zi in prime-time a cate 20-30 de secunde – difuzare conferinte de presa si evenimente organizate la sediul beneficiarului – realizare spot TV si modificarea acestuia la solicitarea beneficiarului. Durata totala a contractului este de 6 luni.”, este descrierea achiziției realizată de Pagina Ciudatului SRL, în iunie 2019, cu Aeroportul Internațional Avram Iancu RA.

Noi nu suntem experți într-ale publicității, așa cum se dau alții, dar din câte știm, publicitatea aeriană se referă la meșuri, bannere precum și alte elemente de publicitate ÎN AER LIBER, nicidecum la difuzarea de două spoturi în prime time a câte 20 de secunde … să fim serioși.

Dar Pagina Ciudatului SRL nu este singura societate patronată de Alexa care a umblat la smântână…. Și Call Mania SRL, care aparține ACELUIAȘI POLITICIAN are contracte cu statul, după cum urmează:

8160 lei de la … țineți-vă bine: AEROPORTUL INTERNAȚIONAL AVRAM IANCU, pentru un contract denumit „Realizarea de servicii pentru clienți” … sună a prostituție dar este cu exact aceeași descriere de mai sus – adică publicitate pe site-urile lui Alexa.

16.200 de lei de la … țineți-vă și mai bine: AEROPORTUL INTERNAȚIONAL AVRAM IANCU, pentru … Servicii de informare electronica … dar ce înseamnă aceste servicii de informare electronica?

 „Se va incheia un contract de prestari servicii pana la finalul anului 2019, care isi propune: realizarea de servicii de informare electronica in mediul online din Jud. Cluj, in spatiile publicitare detinute de catre prestator, a materialelor beneficiarului dupa cum urmeaza: – stiri de interes general pe ziarul online www.ziardecluj.ro – 4 aparitii pe luna – bannere in sistem rotativ pe ziarul online www.ziar de cluj.ro, cu dimensiunile 300×100, 250×250. Durata totala a contractului este de 6 luni.”, asta înseamnă servicii de informare electronica – bannere rotative, de 300/100 și 250/250 pe un site care nu-și face publice datele adevărate de trafic.

 Și .. 13.556 de lei de la… (asta e delicioasă) COMPANIA DE APĂ ARIEȘ, administrată de Bogdan Bobic, pe care Alexa îl sfredelește, mediatic, de când a început tot tărăboiul cu Cristian Matei.

Bine, în conformitate cu caietul de sarcini întocmit de Compania de Apă Arieș, aceasta are dreptul să rezilieze contractul cu Alexa și să-i ceară banii înapoi, pentru că nu și-a publicat datele de trafic.

După cum am zis, acești bani nu îi includ pe cei „supți” de firmele lui Alexa de la PSD, pe vremea când partidul era condus de infractorul de drept comun, Dragnea.

Deci, după cum se vede, Alexa are niște scheleți adevărați în dulap, dar despre acei scheleți nu mai vorbește nimeni…. de ce? Se tem toți de gura mare și de site-ul președintelui PSD Cluj? Păi … n-ar trebui, pentru că – vedeți voi – la o analiză simplă, traficul generat de ZiardeCluj.ro nu este „tocmai curat”, pentru că – dacă ar fi – Alexa n-ar avea o problemă să-și prezinte traficul în mod transparent, așa cum o face, de exemplu – presa din Turda.

Vedeți voi, secțiunile

  • Durata vizitei 

  • Pagini pe vizită 

  • Bounce rate 

  • New vs. Returning  

de pe Trafic.ro sunt închise publicului, asta deși Ziar de Cluj este obligat PRIN CONTRACTUL CU COMPANIA DE APĂ ARIEȘ să-și facă publice datele de trafic, dar … deh, unii pot să șunteze caietele de sarcini.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error