Iarna a făcut PRĂPĂD în județul Mureș

0
141

Iarna și-a intrat serios în drepturi în județul Mureș. 

Din cauza căderilor de zăpadă, circulația pe mai multe drumuri din județ a fost afectată, circulându-se greoi și fiind nevoie de intervenția echipelor de deszăpezire.

În cursul serii de ieri, la ora 20:30, prefectul de Mureș – Mircea Dușa – a convocat Comandamentul pentru Situații de Urgență, pentru a analiza situația exactă din județ.

„In cadrul Comandamentului de iarna, coordonat de prefectul Mircea Dusa, s-a constatat ca la aceasta ora, pe raza judetului Mures nu sunt drumuri blocate din cauza zapezii.

Se circula ingreunat pe DN 15 E in zona Sabed si pe DN 16 intre Faragau si Silivas. 34 de uilaje de la Sectia de Drumuri Nationale Targu Mures intervin pe toate sectoarele prin degajarea zapezii de pe carosabil si prin imprastiere de material antiderapant, carora li se adauga utilajele contractate de Consiliul Judetean Mures.

In ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica, in Deda alimentarea este sistata dupa ce un stalp a fost doborat de un autoturism, iar in Lunca Bradului a aparut un defect tehnic.

Se lucreaza in ambele zone si se estimeaza ca se va relua alimentarea in aproximativ 2 ore.”, transmitea, aseară, Raluca Creț – de la Radio România Târgu Mureș.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error