De Halloween, Andrei Suciu s-a costumat în consilier local

0
26

Halloween-ul este acea perioadă din an în care copiii (care n-au nimic mai bun de făcut) se costumează în diverse personaje și se duc la colindat sau … să cerșească bomboane.

Pentru că e șomer (și n-are nimic mai bun de făcut), vicepreședintele USR, Andrei Suciu, a decis să se costumeze astăzi în consilier local și să meargă cu „treack or treat”-ul la Primăria Turda.

„Am zis că, devreme ce nu mă mai angajează nimeni la drumuri și poduri gata, să-mi fac și eu niște bomboane de Halloween de la ceilalți consilieri locali.”, a declarat Andrei Suciu pentru … absolut nimeni că, defapt, nimeni nu bagă în seamă USR-ul de la Turda.

Suciu a stat la ședință întocmai ca și ceilalți consilieri locali, dar a stat în zona destinată presei … astfel că acum nu știm în ce s-a costumat, în jurnalist sau în consilier … cert este că, de la toată tărășenia cu banii evaporați de la Zoo, Andrei Suciu face orice ca să iasă, și nu prea, în evidență.

Cel mai probabil, Mutulică Injineru, cum îi mai zic cunoscuții, va continua să se tot costumeze în … inginer, arab, cadână, sclav, Moș Crăciun, candidat până când va găsi adevăratul costum de consilier local … că pe-ăla de primar îl va purta când mai iese Cordoș senator.

Acestea fiind spuse, ne bucurăm că ați citit pamfletul meu și, nu luați lucrurile chiar atât în serios!

RefleqtMedia pe rețelele de socializare