EXCLUSIV: Am aflat soarta Compartimentului de Primiri Urgențe de la Câmpia Turzii

0
21

În urmă cu o lună, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, „ne-a ridicat-o la fileu”, ca să folosim un termen din volei, pentru a ne interesa cu privire la Compartimentul de Primiri Urgențe de la Câmpia Turzii.

Proiectul ambițios, creionat de Avram Gal și pus în practică de Dorin Lojigan ar fi un atuu imens în tratarea urgențelor, la Câmpia Turzii … doar că … nu se va face NICIODATĂ!

Din informațiile pe care RefleqtMedia le-a primit de la Ministerul Sănătății, se pare că distanța foarte mică față de Spitalul Municipal Turda, UNDE EXISTĂ UN CPU face imposibilă avizarea unui CPU la Câmpia Turzii.

În încercarea noastră de a prezenta oficialilor de la Minister faptul că, în județul Mureș există două CPU-uri la distanțe semnificativ mici unul față de celălalt, iar aici ne referim la CPU-urile din Luduș și Sărmaș, ni s-a comunicat că unitatea sanitară din Sărmaș este administrat de SMURD Târgu Mureș, care este în subordinea ISU Mureș.

Practic, din punct de vedere juridic, în acest moment este IMPOSIBIL ca un astfel de Compartiment să fie aprobat la Câmpia Turzii.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error