Polițiștii au luat la purecat Câmpia Turzii

0
30

În perioada 12/13 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere dar şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier.

Activităţile au vizat principalele artere de circulaţie, respectiv D.N. 15 E60, pe raza localităților Câmpia Turzii, Luna, Viișoara și Tritenii de Jos, respectiv pe Drumurile Judeţene de pe raza de competență.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 210 persoane şi verificarea a 165 de vehicule. De asemenea, 130 de participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest. Abaterile constatate de către poliţişti au impus aplicarea a 40 de sancţiuni contravenţionale, 32 dintre acestea pentru nerespectarea limitei legale de viteză. a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 1 permis de conducere, a fost constatată o infracţiune rutieră, respectiv conducere sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error