EXCLUSIV! DEZVĂLUIRI din dosarul în care Avram Gal și Petre Pop (printre alții) își riscă libertatea

0
34

Dosarul cu numărul 8342/328/2019, în care Avram Gal, Petre Pop, Ionel Isac Tudorache, Francisk Deak și Cristel Frînc sunt judecați pentru „abuz în serviciu” se află în faza de cameră preliminară, iar RefleqtMedia a intrat în posesia depozițiilor TUTUROR martorilor din acest proces.

Cei trei martori pe care se bazează acuzarea sunt Angelina Ciurtin, Simina Șipoș și Mihai Balint, toți trei foști membri ai Adunării Generale a Acționarilor de la Domeniul Public Câmpia Turzii SA.

Ne-a atras atenția, în mod special, declarația lui Mihai Balint, care a fost luată la Poliția Municipiului Câmpia Turzii, de către Poliția Economică.

În acea declarație, Mihai Balint îi identifică drept factori de decizie în SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA pe Frînc Cristel, Francisk Deak și Isac Tudorache Ionel … afirmând totodată că Avram Gal și Petre Pop au participat la o singură ședință a Adunării Generale a Acționarilor.

Pe de altă parte, mare parte din cercetarea penală se referă la ședința AGA din 14 august 2015, când a fost schimbat Consiliul de Administrație condus de Cornel Hodrea cu un alt CA condus de Isac Tudorache Ionel.

În depozițiile lor, martorii afirmă că directorul general, Cristel Frînc, a prezentat o hotărâre a Consiliului Local (falsă, de altfel) prin care AGA era mandatată să schimbe Consiliul de Administrație, DAR martorul, Mihai Balint, nu își amintește dacă, la acea ședință, când s-a produs ilegalitatea (fals, uz de fals etc) au fost prezenți Gal Avram și Pop Petre – detaliu ESENȚIAL în cercetarea și urmărirea penală dispusă împotriva celor doi președinți de partid.

În altă ordine de idei, studiind rechizitoriul în această cauză, constatăm că NU EXISTĂ PREJUDICIU bănesc … există doar fapte de natură penală, care au produs efecte juridice, dar care nu au produs niciun prejudiciu … nici vorbă de 150.000 de euro prejudiciu la Domeniul Public Câmpia Turzii SA.

Dezvăluirile vor continua!

 

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error