Dorin Lojigan: Continuăm finanțarea sportului la Câmpia Turzii

0
51

Subiectul finanțării ramurilor sportive de la Câmpia Turzii a fost și va fi unul sensibil, atât pentru administrația locală, cât și pentru opinia publică.

În contextul în care tot mai multe sunt zvonurile privind o eventuală sistare a fluxului de capital către CSM Câmpia Turzii, primarul municipiului – Dorin Lojigan – a ținut să pună capăt acestor zvonuri, la finele meciului dintre CSM și Unirea Dej, de sâmbătă.

„Știți ca există o vorbă despre răspândaci de zvonuri, Primăria Câmpia Turzii continuă tot ce înseamnă finanțarea sportului în Câmpia Turzii, noi suntem cu plățile în acest moment la zi, am încheiat anul sportiv cu contractul ce l-am avut cu CSM-ul, urmează să încheiem un nou contract, bineînțeles că ne dorim ca investițiile în sport să continue.”, a declarat Lojigan – citat de Ziarul21.ro

În luna mai a anului 2019, Consiliul Local Câmpia Turzii a aprobat proiectul de hotărâre privind alocarea a 600.000 de lei către CSM Câmpia Turzii în baza contractului de finanțare nerambursabilă nr. 122/13.07.2018.

Practic, în conformitate cu informațiile din Hotărârea de Consiliu Local, cele 600.000 de lei ar trebui să le ajungă celor de la CSM până la încheierea campionatului. 

sursa foto: Ziarul21.ro

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error