Ipocrizie cu patrafir – în biserica unde e permis să arzi lumânări, să bați toaca, să roșești ouă și să tai mielul – TOATE, obiceiuri păgâne, nu este permis să te incinerezi

0
41

Dragi cititori, trăim într-o perioadă în care Biserica Ortodoxă Română a dus la rangul de virtute însăși ipocrizia.

S-a ajuns până acolo încât preoții judecă folosind dublu standard dorințele credincioșilor.

Primăria Municipiului Cluj Napoca a decis să modernizeze cimitirul din cartierul Mănăștur și în cadrul acestor lucrări de modernizare se pregătește construirea unui columbar cu peste 5900 de locuri.

 În conformitate cu terminologia de specialitate, un columbar reprezintă o construcție cu firide în care pot fi depozitate urnele cu cenușa celor incinerați.

Demersul Primăriei Cluj este o noutate și ar aduce atât suport logistic persoanelor care vor să fie incinerate, cât și o gură de oxigen pentru autoritățile care, efectiv, nu mai au unde să amplaseze locurile de veci din cimitire.

Singurii care se opun acestui proiect sunt popii din Biserica Ortodoxă Română (SRL), care consideră incinerarea ca fiind un obicei păgân.

Pentru cine nu știe, lovitul în toacă, trasul clopotelor, arderea de lumânări, Crăciunul, Paștele și muuuulte alte obiceiuri acceptate, promovate și tolerate de către purtătorii de sutană și patrafir sunt obiceiuri păgâne.

Adică … preoții sunt de acord cu „sființirea” mașinilor prin stropirea cu agheasmă, dar au o problemă cu incinerarea, folosind termenul biblic „din pământ te-ai întors și-n pământ vei merge”?

Păi … însăși arderea înseamnă reducerea corpului la particule elementare de … CARBON! Scoarța terestră este în proporție covârșitoare din CARBON … deci, argumentele popilor nu prea țin apă, nu-i așa?

Defapt vorbim despre o afacere, deoarece Biserica Ortodoxă Română încasează zeci de mii de lei din vânzarea de … locuri de veci, or dacă o primărie deschide cortina spre incinerare, oamenii nu vor mai plăti locurile de veci către biserici.

De altfel, pe site-ul olx.ro, un loc de veci în Cimitirul Central Cluj este vândut cu 6500 de euro, desigur … nu de către Biserică, ci de către un mirean.

Dacă am ajuns să ne vindem și locul unde o să ne odihnească oasele, e grav!

It’s all about the money, people!

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error