Petru Emil Muntean – pneumologul din Campia Turzii, recunoscut la nivel international

0
48

Tânărul specialist pneumonolog, Petru-Emil Muntean este căștigătorul de la ERS Game Zone, doi ani la rând. Despre ce este vorba veți afla din interviul de mai jos, acordat în exclusivitate pentru punctul.ro

Înainte de asta, trebuie menționat că Petru – Emil Muntean este unul dintre medicii români care vrea să rămână în țară. ”Nu vreau să profesez în străinătate”, a declarat cu convingere. La cei 31 de ani ai săi, absolventul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu Mureș, cu un masterat în Managementul Serviciilor de Sănătate, având numeroase articole publicate pe teme din pneumologie și cu două cărți în realizate în colaborare cu specialiști cu experiență din Cluj, Petru-Emil Muntean a vrut să-și testeze cunoștințele medicale și în concursuri internaționale.

Reporter: Explicați-ne, vă rog, ce înseamnă ERS Congres?

Petru-Emil Muntean: ERS Congress – Congresul Societății Europene de Pneumologie reunește anual profesioniștii din domeniul bolilor respiratorii. Evenimentul se mândrește cu un excelent program științific și educațional care răspunde nevoilor cercetătorilor, clinicienilor, medicilor generaliști și ale profesioniștilor din domeniul penumologiei. Anul acesta la cea de-a XXIX -a ediție ce s-a desfășurat la Madrid au fost peste 22 de mii de delegați care au participat la peste 420 de sesiuni educaționale și științifice.

Citeste intreg interviul pe www.punctul.ro

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error