Dorin Lojigan: „Cel mai incompetent și aservit intereselor obscure guvern al României post-decembriste, împreuna cu premierul marionetă, care a batjocorit institutiile țării au cazut pradă democratiei si Constitutionalitatii!”

0
28

La aproximativ o oră după ce rezultatul Moțiunii de Cenzură a consființit înfrângerea suferită de Viorica Dăncilă, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a remis un punct de vedere vis-a-vis de cele întâmplate astăzi.

„Astazi, 10 octombrie 2019, cel mai incompetent si aservit intereselor obscure guvern al Romaniei post-decembriste, impreuna cu premierul marioneta, care a batjocorit institutiile tarii au cazut prada democratiei si Constitutionalitatii!

Majoritatea parlamentara a decis ca aceasta gasca servila a lui Dragnea cu multi incompetenti si demagogi sa plece si sa lase loc oamenilor care se pricep si stiu ce trebuie sa faca.

Am toata convingerea ca noul guvern, liberal, cu Ludovic Orban in functie va restabili ordinea in justitie, economie si institutii si va micsora semnificativ deficitul bugetar al tarii!

Dragi cetateni ai Campiei Turzii, ati vazut, in ultimii 3 ani cate poate face o administratie locala LIBERALA, acum veti vedea ce poate face si o administratie nationala LIBERALA! MULT SUCCES, LUDOVIC ORBAN, MULT SUCCES KLAUS IOHANNIS!”, a declarat Dorin Lojigan.

Vă reamintim că președintele Klaus Werner Iohannis a convocat, deja, consultări cu partidele parlamentare în vederea desemnării noului premier și al noului Guvern, care va avea ca primă misiune organizarea alegerilor prezidențiale, dar și stabilirea Bugetului Consolidat pentru anul 2020.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error