Raluca Turcan se numără printre miniștrii viitorului guvern PNL – vezi ce primar din zona Turda – Câmpia Turzii a făcut-o „nesimțită” pe Turcan

0
36

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Sibiu, că, dacă liberalii vor fi chemați să formeze Guvernul va apela la cei mai valoroși membri ai partidului, printre care se numără și Raluca Turcan.


“În ceea ce privește formarea guvernului, PNL a anunțat încă din ziua în care am anunțat că demarăm procedura de depunere a moțiunii de cenzură că ne asumăm răspunderea guvernării.

Dacă vom fi chemați să formăm guvernul vom apela la cei mai valoroși membri ai PNL, iar printre aceștia se găsește și Raluca Turcan, care a fost mâna mea dreaptă în negocierile pe care le-am purtat în această perioadă, iar dacă vom reuși, dacă moțiunea va trece, Raluca Turcan are un merit de primă importanță.

În ceea ce privește componența viitorului guvern, nu pot să avansez în momentul de față nume, va fi rodul unei analize extrem de exigente”, a mai spus Ludovic Orban.

În perioada în care a fost președintă a PNL-ului, Raluca Turcan ca fost „păruită” verbal de către primarul comunei Tureni, Daniela Mănăilă.
 
Astfel, în cadrul unei ședințe naționale a femeilor liberale, Daniela Mănăilă a numit-o „nesimțită” pe Turcan, în cadrul unui schimb dur de vorbe între cele două.
RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error