Habarnismul e FRATE cu USR-istul / Horațiu Hatos menționează documente CARE NU EXISTĂ

0
32

Bun, înainte de toate, vreau să fac o mențiune clară: nu am nimic împotriva USR-ului, nici la nivel național, nici la nivel județean și nici la nivel local.

Daaaaar când îi văd cât îs de habarniști și cum își dau cu stângul în dreptul îmi vine să râd cu lacrimi amare – oamenii ăștia au impresia că vor schimba România, dar ei nu-s în stare să citească legile țării.

De la ce a pornit totul?

Ieri, când am publicat ȘTIREA ASTA pe facebook s-a iscat o discuție între colegul meu de breaslă, Gelu Florea și USR-istul, Horațiu Hatos, în cadrul căreia, Hatos a dat replica de mai jos:

Ca un bun jurnalist, am întrebat la Primăria Câmpia Turzii cine a remis autorizația pentru utilizarea materialelor propagandistice și … NU EXISTĂ VREO ASEMENEA AUTORIZAȚIE, deci nu avea cine să o emită.

Cu alte cuvinte, Horațiu Hatos bate câmpii, minte și inventează documente.

Afirmația lui Hatos vine la o lună și ceva decând Anamaria Hopîrtean, de la același partid politic posta un comentariu (pe care l-a șters ulterior) pe pagina Primăriei Câmpia Turzii în care îi acuza pe reprezentanții primăriei de faptul că nu au făcut publice mai repede punctele de pe ordinea de zi a unei ședințe EXTRAORDINARE, DE ÎNDATĂ, pentru ca … ea să poată formula amendamente la proiectele de hotărâre.

Bun, Anamaria … ești tânără și om nou în politică așa că-ți explică Ovidiu Bucur următoarele: SINGURII CARE POT FORMULA AMENDAMENTE LA PROIECTELE DE HOTĂRÂRE SUNT PRIMARUL ȘI CONSILIERII LOCALI, în conformitate cu Legea 215/2001 privind administrația publică locală. De asemenea, în conformitate cu Codul Administrativ … SINGURII CARE POT FORMULA AMENDAMENTE LA PROIECTELE DE HOTĂRÂRE LOCALĂ SUNT PRIMARUL ȘI CONSILIERII LOCALI.

Singurele proiectele la care civilii pot formula amendamente sunt cele de tip act normativ, care apar în dezbatere publică vreme de 30 de zile pe site-ul primăriei.

Aceste derapaje ale USR-iștilor de la Câmpia Turzii vin la vreo șase luni decând aceeași organizație posta pe facebook faptul că au făcut ei o sesizare către … Direcția de Spații Verzi a primăriei, în legătură cu parcurile de joacă din oraș.

People, nu există vreo asemenea direcție, oamenii ăștia nu au habar cu ce se mănâncă administrația publică locală. Primăria Câmpia Turzii are 3 direcții: Direcția Economică, Direcția de Relații cu Comunitatea și Direcția de Asistență Socială. 

Pe de altă parte, în urmă cu o săptămână, aceeași nebună organizație a USR Câmpia Turzii a declarat că au luat probe biologice din apa din oraș … știți voi scandalul cu apa, care defapt a fost o gogoriță, pentru că inclusiv Direcția de Sănătate Publică a demontat bănuielile privind riscul pentru sănătatea umană.

Ei bine, la o săptămână de când anunțau că au trimis probe la un laborator … USR nu a primit rezultatul.

Sincer … nici nu mai zic de conferința de presă a lui Horațiu Hatos în care anunța dezvăluiri interesante, pentru că Horațiu Hatos ne-a obișnuit să spună că face ceva și să nu facă.

Ceea ce vreau să evidențiez este că dacă acești oameni, de ale căror intenții bune nu mă îndoiesc, vor să schimbe ceva în orașul Câmpia Turzii, ar trebui să înceapă prin a citi legile țării, a se documenta cu privire la organismele administrației publice locale, abia apoi să încerce să fie un partid politic.

Deocamdată, sunt o adunătură de oameni, fără alt scop decât „schimbarea”, fără un președinte capabil, fără educație juridică minimă și … fără nimic. 

Îs varză, ce să mai!

Cum, Doamne Ferește, vor putea ei să voteze proiecte de hotărâre, Bugetul orașului, lista de investiții când ei sunt necoplanari cu legea? Acești oameni, dacă nu își schimbă comportamentul și educația, sunt un pericol imens… mai mare decât infamul PPDD.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error