Cum vor vota cei doi parlamentari ALDE Cluj la moțiunea de cenzură de mâine?

0
28

Ne mai despart mai puțin de 24 de ore până la cel mai greu test al guvernului Viorica Dăncilă, moțiunea de cenzură cu cel mai mare număr de semnatari.

După calculele multora, moțiunea de mâine are mari șanse să treacă, însă depinde de jocurile de culise.

În acest context, RefleqtMedia a vrut să afle care este poziția celor doi parlamentari ALDE, respectiv Marius Nicoară și Steluța Cătăniciu.

Președinta ALDE Cluj, Steluța Cătăniciu, este unul dintre cei mai fervenți susținători ai fostului vicepremier, Călin Popescu-Tăriceanu, astfel că este de așteptat ca mâine, aceasta să se alinieze directivelor interne ale ALDE și să voteze PENTRU moțiunea de cenzură.

În aceste condiții, ultima enigmă rămâne votul lui Marius Nicoară.

„Voi vota în concordanță cu decizia ALDE la nivel național, adică voi vota PENTRU moțiunea de cenzură. Se va vota cu votul la vedere, astfel încât să nu existe suspiciuni. Suntem de părere că actualul guvern nu funcționează așa cum trebuie. Am mai declarat acest lucru și nu s-a schimbat nimic, drept urmare, trebuie să plece.”, a declarat Marius Nicoară pentru RefleqtMedia.

La întrebarea noastră dacă i s-a propus vreo funcție în viitorul guvern, Marius Nicoară a declarat că nu i s-a propus nici lui și nici altei persoane vreo asemenea funcție, dar și că ALDE este de așteptat să NU facă parte din viitorul guvern.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error