Mulți dintre cititorii RefleqtMedia s-au întristat la auzul veștii că micuțul, Rareș Oltean, nu mai răspunde la tratamentele pentru problema medicală pe care o are.

În timp ce unii dintre cititorii noștri s-au rezumat la a posta comentarii, o cititoare ne-a trimis un mesaj cu un tratament minune care l-ar putea ajuta mult pe micuț.

Daca tii legatura cu parintii copilului bolnav, din Clinica din Italia, spune-le sa se documenteze si sa incerce un tratament cu ulei de canabis. Multi s-au vindecat cand doctorii nu le mai dadeau nicio sansa. Copii cu tumori inoperabile, cu metastaze.

Merita sa incerce! Chiar am cunoscut un tata a carui copul era internat in oncologie, cu un cancer inoperabil. L-a dus in Mexic si l-a tratat si copilul e bine ,sanatos. Aici nu ii mai dadea nimeni sanse.
Ei au si ramas in Mexic
Dar nu e nevoie sa mearga pana acolo cu copilul. Sunt dr si aici care lucreaza cu asa ceva. Dr. Costin Militaru din București!”, ne-a transmis cititoarea noastră.
 

Dr. Costin Militaru, medic generalist:  În România, legea e aşa un pic în ceaţă. Există o legislaţie foarte bine pusă la punct atât în România, cât şi în Europa, pe utilizarea canabisului în scop industrial sau alimentar. Când vine vorba de utilizarea canabisului în scop medicinal, nu mai există nimic.

 

Canabisul, util în chimioterapie. 

În 2009, durerile insuportabile l-au adus pe Lucian la camera de gardă a unui spital bucureştean. Investigaţiile au arătat că avea cancer testicular, cu metastaze la plămâni şi la gât. A refuzat, iniţial, tratamentul şi a apelat la metode alternative. Starea lui s-a agravat rapid.

„În 2010, în noiembrie, am ajuns în stare foarte gravă la Spitalul de Urgenţă. Şi, medicii au zis, mai mult mort decât viu. Au urmat nu mai puţin de şase cicluri de chimioterapie. Un adevărat chin din cauza efectelor adverse. Sunt exact simptomele otrăvirii: se umple abdomenul, capul, cade tot părul, încep să cadă unghiile şi când mă refer la păr, la tot părul, de peste tot, sprâncene, gene, nimic nu mai există. Plus starea care te împinge la… Te gândeşti să-ţi pui capăt zilelelor”, mărturisește Lucian.

De altfel, inclusiv Asociația Americană de Cancer recomandă includerea adjuvantelor pe bază de canabis și marijuana la tratarea acestei boli.

RefleqtMedia a trimis mesajul primit de la cititoarea noastră, mai departe, către familia micuțului … acum totul depinde de planurile pe care Dumnezeu le are cu micuțul!

Noi continuăm să ne rugăm pentru acest supraviețuitor! 

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error