Ieri după-amiază, la sediul PMP Cluj a avut loc vizita candidatului la președinție, Theodor Paleologu.

La aceeași întâlnire au luat parte și președintele PMP Turda, Adrian Nap, respectiv consilierul PMP Câmpia Turzii, Adrian Mischian.

Cei doi s-au arătat plăcut impresionați de Theodor Paleologu, considerând că acesta poate fi un adevărat factor al reformării României.

„Cred cu tarie ca Paleologu are sanse mari sa intre in turul 2 al alegerilor, pentru ca e singurul candidat caruia nu i se scriu mesajele pe o fituica, de pe care apoi sa le citeasca. Trendul ascendent pe care se afla, in intentia de vot, confirma acest lucru!
Cu o charisma impresionanta (daca ar sta de vorba cu Iohannis, Dancila, Barna sau Diaconu, cu siguranta l-ar vota si acestia!), Theodor Paleologu ne ofera alternativa la falsitate, la o clasa politica in care doar pacalirea electoratului conteaza. Paleologu nu pacaleste! Si de aceea isi doreste dezbateri cu oricare contracandidat. Si de ce credeti ca niciunul nu vrea?! Pentru ca sunt constienti de inferioritatea lor… Lucru pe care nu trebuie sa-l arate romanilor. Insa, am incredere ca electoratul s-a desteptat si nu mai poate fi pacalit!

Dați-i o șansă!”, a spus Adrian Nap, de la PMP Turda.

La rândul său, Mischian a declarat că: „Am descoperit in profesorul Theodor Paleologu un om rafinat, un intelectual de rasa, o enciclopedie vie, in preajma caruia nu te plictisesti niciun moment.

Am ramas placut surprins de principiile politice ale domniei sale, nu a atacat niciun moment adversarii politici inscrisi in cursa prezidentiala si nici partidele din care acestia fac parte. Au fost multe declaratii frumoase ale domniei sale de-a lungul evenimentelor la care a participat la Cluj, imi vine in minte una dintre ele.

La intrebarea unuia dintre jurnalistii clujeni, cu cine dintre candidati si-ar dori o infruntare electorala directa, profesorul Paleologu a raspuns ca este dispus sa se intalneasca cu toti prezidentiabilii, dar dintre ei l-ar alege pe Klaus Iohannis si pentru a-i usura sarcina presedintelui in functie, vorbitor nativ de germana, ar fi dispus ca infruntarea sa se desfasoare chiar si in limba germana.

A lansat si invitatia adversarilor din campania prezidentiala de a participa la o infruntare electorala directa, eveniment propus pentru data de 21 octombrie 2019, locatie – Casa de Cultura a Studentilor din Cluj.”

În ultimele două sondaje de opinie, prezentate de Europa FM, respectiv G4Media, Theodor Paleologu NU ESTE creditat între primii 5 candidați cu șanse la funcția de președinte al României.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error