Poziția oficială a Prefectului de Mureș vis-a-vis de investițiile inaugurate astăzi la Chețani

0
292

Primăria Chețani a finalizat și inaugurat astăzi obiectivul de investiții ”Îmbunătățirea infrastructurii rutiere”, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

4,4 milioane de lei a fost alocat prin acest proiect pentru asfaltarea a 18 străzi din comună, în lungime totală de aproximativ 8 kilometri.

Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, a fost prezent la evenimentul de la Chețani și le-a urat cetățenilor să se bucure cât mai mult de noua investiție.

 

”În ultimii ani, Guvernul a acordat o atenție deosebită dezvoltării zonei rurale. Având în vedere că în timp nu au fost alte programe pentru finanțarea investițiilor de la sate, s-a creat acest program la nivel național, Programul Național de Dezvoltare Locală, destinat comunelor și orașelor mici și mijlocii. Comuna Chețani a beneficiat de acest program cu foarte multe investiții, asfaltări de drumuri, extinderi de rețele de apă sau canalizare, reabilitarea sau construcția de obiective social culturale, care constituie zestrea unei localități. Peste 11 milioane de lei au fost alocate de la Guvern pentru aceste proiecte și urmează și alte lucrări care urmează să se deruleze prin Fondul Național de Dezvoltare și Investiții,” a declarat prefectul județului Mureș, Mircea Dușa.

 

 

 

Biroul de presă al Instituției Prefectului

Județul Mureș

RefleqtMedia pe rețelele de socializare