Nicolae Făgădar și Călin Fărgaciu, printre „repetenții” județului – Liviu Alexa: „Este o rușine!”

0
385

În urmă cu două zile, președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, a făcut publice lista cu numărul de semnături adunate de fiecare organizație PSD din județ pentru candidatura Vioricăi Dăncilă la Cotroceni.

11 organizații PSD din județul Cluj NU AU STRÂNS NICI MĂCAR O SEMNĂTURĂ pentru propriul partid, fapt care l-a înfuriat pe președintele PSD Cluj, Liviu Alexa.

„11 primari PSD Cluj nu au strans nicio semnatura pentru candidatul nostru la Cotroceni, doamna Viorica Dancila, prima femeie din istoria Romaniei cu sanse reale la Presedintie. Asta e sfidare, e lipsa de respect.

Sa le fie rusine tuturor! Pai, inteleg de ce au fost rezultate slabe la Cluj mereu sub Nasra: blatul e dus mai departe spre judet, cu totii sunt fanii nemuncii, insa zbiara mereu ca PSD nu face destul pentru ei.

RUSINE! Nu va mai smiorcaiti la conducerea centrala ca vaaai ce va face Alexa, cand voi sunteti niste lenesi patentati care va bateti joc de doamna Presedinte! 

Datorati totul PSD si cetatenilor care v-au ales!”, a declarat Alexa.

Printre primarii PSD care nu au semnat, nici măcar în nume propriu, pentru candidatura Vioricăi Dăncilă, se numără Nicolae Făgădar – de la Aiton și Călin Fărgaciu – de la Săndulești.

Dacă Făgădar e PSD-ist cu ștate vechi și nu se explică motivul pentru care nu s-a deranjat să semneze pentru propriul partid, atitudinea lui Fărgaciu este una previzibilă.

Primarul sănduleștean este „vinitură” în PSD și a avut, mereu, o atitudine ostilă față de fostul președinte al partidului, Liviu Dragnea.

De altfel, Călin Fărgaciu a declarat că la ultimul congres PSD în care a fost ales ca președinte Dragnea, în momentul în care acesta și-a început discursul, primarul de la Săndulești a ieșit din sala de congres.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare