9 PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR DE BRACONAJ ŞI NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ŞI MUNIŢIILOR

0
219

Poliţiştii din Mureş efectuează la această oră, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, 9 percheziții la locuinţele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi  braconaj.

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „col. Sabin Motora” Mureş, efectuează 9 percheziții, în localităţile Reghin, Gurghiu, Brâncoveneşti şi Ideciu de Jos.

 

Activităţile sunt efectuate la locuinţele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi de braconaj cinegetic.

 

La data de 18 septembrie a.c., poliţiştii mureşeni au oprit în trafic, pe raza municipiului Reghin, un autoturism în care se aflau 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 65 de ani, doi dintre ei fiind din municipiul Reghin, iar altul din comuna Gurghiu.

 

În autoturism poliţiştii au descoperit un dispozitiv de termoviziune, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte, un exemplar de porc mistreţ ce prezenta orificii de împuşcare, precum şi o armă de vânătoare cu muniţia aferentă, deţinută în mod legal de unul dintre cei 3 bărbaţi. Toate bunurile identificate în autoturism au fost ridicate în vederea confiscării, pentru administrarea întregului material probatoriu în cauză..

 

La data de 19 septembrie a.c. faţă de cele 3 persoane poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, precum şi braconaj, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului competent.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare